NOVA AKCIJA MILJAKOVCA: Klub poziva svoje navijače i simpatizere da daju krv!

Autor:

Sport

02.08.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija je zakazana za subotu, 5. avgust.

NOVA AKCIJA MILJAKOVCA: Klub poziva svoje navijače i simpatizere da daju krv!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac i u novoj sezoni nastavlja sa društveno odgovornim akcijama i po drugi put organizuje akciju davanja krvi zajedno sa svojim navijačima i prijateljima kluba.

Ovoga puta Miljakovac je udružio snage sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Crvenim krstom Voždovac, uz podršku TC Stadion, te će se u subotu, 5. avgusta u transfuziomobilu u Zaplanjskoj ulici ispred Šoping centra “Stadion”, koji je i dom fudbalera FK Voždovac, organizovati dobrovoljno davanje krvi.

Miljakovac poziva sve navijače da u periodu od 13 do 15 časova dodju i doniraju krv, jer tako nekome mogu spasiti život, i pomoći Institutu za transfuziju krvi Srbije da napravi dragocene zalihe i reaguje kada nekome pomoć bude potrebna.

Republika

Foto: FK Miljakovac

Subota, 5. avgust

Svi dobrovoljni davaoci krvi dobiće majicu FK Miljakovac kao zahvalnost za učinjen gest.

Ova društveno odgovorna akcija navijača FK Miljakovac organizuje se u okviru projekta “Edukacija navijača u nižim fudbalskim ligama Beograda o važnosti fer pleja i posledicama nesportskog ponašanja na fudbalskim terenima” koji je podržan od strane Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading