SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Voja Gačić remizirao protiv dojučerašnjeg četvrtoligaša - kladioničarskih 7+ u Kačarevu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč odigran je u Kačarevu.

SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Voja Gačić remizirao protiv dojučerašnjeg četvrtoligaša - kladioničarskih 7+ u Kačarevu!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri pančevačkog Voje Gačića prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, okončali su na trećoj poziciji sa skorom od devet pobeda, tri remija i četiri poraza.

 

Nisu u takmičarskoj godini za nama Pančevci uspeli da se izbore za plasman u viši rang, popularnu južnobanatsku "Segundu", ali vi u redovima sportskog kolektiva iz grada na obalama Tamiša, nadaju se da predstojeća sezona za njih može biti i trijumfalna.

U tom cilju Voja Gačić je gostovao u Kačarevu gde se sastao sa dojučerašnjim članom Vojvođanske lige Istok, ali i ekipom koja će od jeseni morati da se spusti jedan stepenik niže i krene u osvajanje bodova u okviru Područne fudbalske lige Pančevo.

U prvom pereiodu igre viđena je otvorena igra na obe strane, a kao rezultat takvog odnosa snaga, došlo je i do čak četiri pogotka, a svaka od ekipa je po dva puta tresla mrežu protivnika. Golom Drljače u 23. minutu Voja Gačić stiže do prednosti. Samo pet minuta kasnije Kljjić poravnava rezultat, da bi Šarac u 35. minutu ponovo doneo prednost Pančevcima. Ipak, na odmor se odlazi nerešenim rezultatom, a poravnanje je doneo Dotlić u 37. minutu.

I u nastavku susreta viđena je slična slika na terenu. Ponovo je Voja Gačić uspevao dva puta da stekne rezultatsku prednost, ali su fudbaleri Jedinstva Stević uspevali da stignu do pogodaka i meč je na kraju okončan, najpravedenijim rezultatom.

Foto: FK Jedinstvo Stević Kačarevo

Dom fudbalera Jedinstva Stević

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo Stević (Kačarevo) - Voja Gačić (Pančevo) 4:4 (2:2)

StadionFK Jedinstvo Stević, Kačarevo

Gledalaca: 50

Strelci: Kljajić 28`, Dotlić 37`, 68`, S. Pešovski 79`; Drljača 23`, Šarac 35`, Dalipi 53`, Čalić 75`

Jedinstvo Stević (Kačarevo): Dodevski, Angelovski, Atanasov, Šarenac, Milošević, I. Pešovski, Kljajić, Damjanov, Rajković, Dotlić, S. Pešovski. Igrali su još: Šaša, Anđelović, Ignjatović.

Voja Gačić (Pančevo): Matić, Babić, Nika, Živkov, Nikolić, Gračanin, Drljača, Čalić, Cvetković, Dukovski, Šarac. Igrali su još: Dalipi, Okuka,, Božić, Ušljebrka.

Nakon ovog susreta, obe ekipe nastavljaju sa pripremama, a svakako su ambicije i u Kačarevu i u Pančevu u predstojećoj takmičarskoj godini, šampionske,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading