STOJANOVIĆ ODLUČIO DA JE VREME ZA PENZIJU: Najstariji član Mladosti se oprostio od aktivnog igranja!

Autor:

Sport

29.06.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru je završio na adresi gde je i želeo.

STOJANOVIĆ ODLUČIO DA JE VREME ZA PENZIJU: Najstariji član Mladosti se oprostio od aktivnog igranja!

Foto: FK Mladost Novo Selo

Prvi deo nedavno završene sezone nije bio sjajan, ali su rezultati od starta nastavka bili bolji, što je dovelo do očuvanja statusa u ligi.

Republika
 

Tim iz Novog Sela je sa aktivnim takmičenjem opet krenuo 2018. godine i tada je odmah osvajanjem druge pozicije u Opštinskoj ligi Velika Plana izborio plasmana u viši rang takmičenja, tačnije u Podunavsku okružnu ligu. Epizoda u okružnoj ligi je završena posle samo jedne godine, ali je izboren povratak u istu osvajanjem šampionskog pehara 2022. godine.

Tokom prvog dela nedavno završene sezone sastav Mladosti je osvojio 13 bodova, što je bilo dovoljno za 14. poziciju na tabeli, samo dva mesta iznad fenjeraša u ligi. Tokom prolećnog dela prvenstva tim iz Novog Sela je pružio znatno bolje partije, po broju osvojenih bodova od starta nastavka se nalaze na drugoj poziciji.

Pitanje opstanka je zbog same situacije i rezultata ostalih učesnika bilo otvoreno do poslednjeg kola, ali se na kraju sve dobro završilo po sastav Mladosti, ekipa će i sledeće godine biti član okružnog ranga.

Na kraju sezone najstariji član igračkog kadra Mladosti, Vladan Stojanović (40) odlučio je da je vreme za odlazak u penziju. Stojanović je ponikao u timu iz Novog Sela, kroz karijeru je igrao uglavnom u okolnim klubovima, i sada se vratio na staru adresu sa koje je odlučio da je "dosta". 

Republika

Foto: FK Mladost Novo Selo

Stojanović kao kapiten ide u penziju

Stojanović je na utakmici poslednjeg kola protiv Podunavca, na terenu u Novom Selu od kluba dobio pehar, kao i specijalnu plaketu u znak zahvalnosti za veliki doprinos sportskom kolektivu Mladosti. 

Upravi kluba sada nakon kraćeg odmora predstoji letnji prelazni rok, nema sumnje da će biti određenih aktivnosti kako se ekipa ne bi dovela u situaciju da bude u kombinaciji za opstanak. U nedavno završenoj sezoni je jedan od glavnih ciljeva bio da se zadrži status u ligi, a već za sledeću ambicije mogu biti i znatno veće.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading