POSLASTICA ZA SVE "LJUBITELJE BUBAMARE": U Dragocvetu se igra baraž za popunu okružnog ranga!

Autor:

Sport

16.06.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za jedan od timova će sutra biti kraj sezone.

POSLASTICA ZA SVE "LJUBITELJE BUBAMARE": U Dragocvetu se igra baraž za popunu okružnog ranga!

Foto: FK Kolonija Jagodina

U okviru baraža za popunu Pomoravske okružne lige na terenu u Dragocvetu sastaće se ekipe Kolonije i GFK Strelišta, utakmica se igra u subotu, 17. juna od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Nominalni domaćin sutrašnjeg duela se takmičio u Međuopštinskoj ligi Sever u kojoj se sa 55 osvojenih bodova završio na drugoj poziciji na tabeli, i time je izborio baraž za plasman u viši rang. U grupi "Sever" sastav Rudara (Plažane) je od samog starta prvenstva krenuo furiozno i uspeo je da tokom "cele trke" drži prvo mesto, pa je samim tim i borba za šampionsku titulu bila rešena nešto ranije.

Sastav Kolonije je nešto slabijim rezultatima u drugom delu prvenstva umalo izgubio poziciju broj dva na tabeli, čak je sezonu završio sa istim brojem bodova kao i ekipa 15. Avgust iz Lomnice, ali je zbog boljeg međusobnog skora uspela da "osvojili" priliku za plasman u viši rang kroz baraž.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Jedan tim sutra završava sezonu

U grupi "Jug" sastav GFK Strelišta je u poslednjem kolu ispustio direktan plasman u viši rang, i sada će probati težim putem da stigne do istog. Prvi deo prvenstva ekipa je odigrala na visokom nivou, tokom zimske pauze su bili na samo dva boda zaostatka za liderom, ali su kasnije nešto slabijom formom došli do borbe za drugu poziciju. Usled poraza u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, spali su na treće mesto i sada će igrati baraž.

Ekipa Kolonije će u baraž meč ući u dosta boljoj formi od svog rivala, drugoplasirani sastav grupe "Sever" je vezao šest trijumfa u ligi i u odličnom raspoloženju dočekuju "prvi stepenik" ka višem rangu. Sastav GFK Strelišta je sigurno u "nokdaunu" zbog gubitka drugog mesta i plasmana u viši rang, ali će sigurno sa dosta motiva izaći sutra na terenu u Dragocvetu kako bi "ispravili rezultat" na zatvaranju sezone.

Drugoplasirani timovi međuopštinskih liga igraju samo jedan susret, pobednik duela će stići na samo 90 minuta od plasmana u viši rang, a rival na "poslednjem stepeniku" do Pomoravske okružne lige će biti prvi tim iznad crte ispadanja u istoj.

Kolonija - GFK Strelište

Subota, 17. jun od 17.30

Teren u Dragocvetu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading