U RAVNJU SE ZEKA PITA: Sastav LSK-a nije uspeo da odnese ceo plen sa jednog od težih gostovanja u ligi!

Autor:

Sport

23.05.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuta je serija pobeda lidera na tabeli.

U RAVNJU SE ZEKA PITA: Sastav LSK-a nije uspeo da odnese ceo plen sa jednog od težih gostovanja u ligi!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Proteklog vikenda na programu si bili mečevi 24. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), jedan od duela igran je između ekipa Zeka Buljubaša i LSK-a iz Laćarka.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa pete pozicije i 43 osvojenih bodova, dok je tim iz Laćarka sa 17 bodova više držao lidersko mesto u ligi.

Igrači Zeke na domaćem terenu igraju dosta dobro, ove sezone su upisali po jedan remi i poraz, dok su u devet navrata sačuvali ceo plen na svom stadionu. Odličnu igru prikazali su i u duelu sa liderom.

Pred oko 100-tinak gledalaca od prvog minuta se igralo otvoreno, sa nešto boljom i konkrentijom partijom domaćih igrača na polovini rivala.

Pokušavali su igrači trenera Radmila Budečevića da pređu u vođstvo tokom prvih 45 minuta protiv lidera na tabeli, ali u tome nisu uspeli.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Sastav Zeke teško gubi bodove na domaćem terenu

Sem četiri žuta kartona, glavni sudija, Nemanja Bošković nije upisivao ništa više u svoju beležnicu.

Situacija na terenu se nije promenila ni od starta nastavka, domaći sastav je prikazao dosta dobru igru, i u nekim paramterima je u potpunosti nadigrao lidera na tabeli.

Odlučujući momenat utakmice odigrao se u 66. minutu kada je posle udarca Miloša Parkamovića, na odbijenu loptu natrčao Srđan Mijailović kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu, 1:0 za Zeku.

Pokušavali su gosti do kraja meča da dođu do izjednačenja, ali je dve izgledne prilike odlično odbranio mladi čuvar mreže domaćina, Srđan Savatić.

Zeka Buljubaša - LSK (Laćarak) 1:0 (0:0)

Zeka Buljubaša: Savatić (od 85' Ovšek), Belovuković, Kopunović, M. Begović, U. Begović, Mijailović (od 85' M. Milovanović), Č. Milovanović, Dević, Parmaković, Budevčević (od 31' Krstić), Pavlović 

LSK: Čupić, Radulović, Sladojević, Oparušić, Davogić (od 82' Davidović), Grbić, Malinović, Radišić (od 61' Borovac), Stojčić (od 82' Ribić), Savić (od 69' Nikšić), Čonjagić

Posle ovog susreta sastav LSK-a je ostao na liderskoj poziciji, ali je sada prednost u odnosu na prvog pratioca samo pet bodova, dok je ekipa Zeke napredovala i sada se nalazi na četvrtom mestu u ligi.

U sledećem kolu u Laćarak gostuje Erdevik 2017, dok sastav Zeke ide na noge Borcu iz Radenkovića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading