SERIJA RADA JE PREKINUTA NA "BOMBONJERI": Ekipa Taskovića je sve svoje prilike iskoristila na pravi način za nova tri boda!

Autor:

Sport

22.05.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su sasvim drugi tim kada iz postave izostane njihov ponajbolji igrač, Uroš Jovanović..

SERIJA RADA JE PREKINUTA NA "BOMBONJERI": Ekipa Taskovića je sve svoje prilike iskoristila na pravi način za nova tri boda!

Foto: FK Taskovići

U okviru 26. kola Nišavske okružne lige ekipa Taskovića ugostila je sastav Rada iz Merošine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:3.

Republika

Uvodnih 15 minuta susreta pripali su igračima Rada, koji su u tim trenucima imali više od igre. 

Dva puta su pretili gosti, prvo je prečka bila saveznik domaćinu, dok je u drugoj situaciji golman Stamenković paradom odbranio "projektil" koji je stigao iz slobodnog udarca.

Posle dve "opomene", krenuli su domaći igraći svoj "ples" po prelepom travnatom tepihu stadiona "Bombonjera". 

Igrao se 19. minut kada su domaći iz jedne polukontre stigli do vođstva, mladi krilni napadač Taskovića, Boško Damnjanović je probio po desnoj strani, uputio je odličan centaršut posle kojeg Krstić glavom šalje loptu u gol, 1:0.

Samo par trenutaka kasnije, Damnjanović je opet bio glavni akter novog gola za domaćina, odbitak nakon njegovog šuta stiže do Krstića koji petom šalje loptu u mrežu, 2:0.

Nisu domaći stali posle dva gola prednosti, nastavili su sa napadima i ubrzo su stigli do trećeg pogotka. U 26. minutu posle šuta Lazara Stamenkovića lopta udara u ruku jednog od igrača gostiju, i sudija pokazuje na 11 metara.

Siguran realizator najstrožije kazne bio je Miodrag Đorđević, 3:0, to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre. 

Krenuli su domaći ofanzivno i u nastavku i već u uvodnim trenucima drugog poluvremena postižu novi gol. Odlična akcija igrača fudbalera Taskovića i sigurno najlepši gol ove sezone na njihovom terenu. 

Krenula je lopta od štopera, skoro svi igrači su učestvovali u stvaranju pogotka koji je postigao mladi i perspektivni fudbaler domaćih, Boško Damnjanović, 4:0.

U 49. minutu rezultat je bio 5:0, najviši u kaznenom prostoru gostiju bio je Lazar Stamenković, asistent iz kornera je bio Krstić. 

Mogli su domaći ubrzo do novog gola, ali je kombinacija Đorđevića i Stojčevića završena velikim promašajem. 

Konačnih 6:0 postavlja Miodrag Đorđević svojim drugim golom, nakon snažnog udarca po zemlji lopta završava iza leđa golmana gostiju. 

Taskovići - Rad (Merošina) 6:0 (3:0)

Taskovići: Stamenković, Milošević, Damnjanović, Ristić, Grozdanović (od 69' Zdravković), Đorđević (od 69' Veljković), Stamenković (od 58' Stojčević), Krstić, Radivojević (od 58' Jovanović), Nikolić, Stojanović (od 58' Jovanović)

Rad: Živković (od 50' Punoševac), Jeremić, Mila. Milosavljević, N. Ilić, Milo. Milosavljević, Antić, A. Ilić, Niketić, Novaković, Đorđević, Mitić

U sledećem kolu koje je na programu već u sredu ekipa Taskovića opet igra na domaćem terenu, ovoga puta protiv Toplice iz Šarlinca, dok sastav Rada dočekuje Moravac (Zaplanjska Topaonica).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading