TEŽE OD OČEKIVANOG: Vrbovac protiv fenjeraša slavio minimalni trijumf!

Autor:

Sport

22.05.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na papiru "lagani" protivnik, na terenu sve sem "lagana" tri boda.

TEŽE OD OČEKIVANOG: Vrbovac protiv fenjeraša slavio minimalni trijumf!

Foto: FK Vrbovac

U okviru 16. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Vrbovca ugostila je sastav Slavije, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 6:1.

Republika

Domaći sastav je u ovaj duel ušao sa 33 osvojena boda, što je bilo dovoljno za drugu poziciju, dva boda više je imao lider, ali i uz meč više. Ekipa Slavije ove sezone igra nešto slabije, u duel 16. kola je ušla sa poslednjeg mesta na tabeli, sa samo četiri osvojena boda.

Odlično je domaći sastav otvorio utakmicu i već iz prvog pravog napada su stiglo do vođstva.

Igrao se treći minut kada je Ivan Živanović uspeo da savlada golmana Nedeljkovića, 1:0 za Vrbovac.

Rani gol je dodatno motivisao igrače Vrbovca da još više pritisnu protivnika i da dođu do ubedljivije prednosti.

Pokušavali su izabranici Nebojše Radojkovića da postignu i drugi gol do odlaska na odmor, ali im to nije pošlo za nogom. Gosti su sa par poluprilika  zapretili, ali je golman domaćih Radivojević ostao nesavladan.

Na startu drugog poluvremene izvršena je jedna izmena u taboru Slavije, Željko Garić je svoje mesto na terenu ustupio Mirku Berisavljeviću.

Gostujući tim je u drugom poluvremenu prikazao potpuno drugačiju igru u odnosu na prvi deo meča, igrači Slavije su u svim segmentima zaigrali dosta bolje, što je na neki način iznenadilo domaćina.

Pokušavali su gosti da dođu do pogotka i izjednačenja, stvorili su par izglednih prilika na polovini Vrbovca, ali nisu uspeli da savladaju golmana Radivojevića.

Na iznenađenje mnogih prisutnih, utakmica je završena rezultatom koji je postavljen u trećem minutu, sastav Vrbovca je slavio sa 1:0.

Vrbovac - Slavija 1:0 (1:0)

Vrbovac: Z. Radivojević, Jovanović, Stanković, A. Savić, Mladenović, Nedeljković (od 46' M. Savić), S. Radivojević, Živanović, Mikić, Božović, Stošić (od 80' Miladinović)

Slavija: Nedeljković, Garić (od 46' Berisavljević), Jakovljević, Petrović, Petronijević, Paunović, Karadžić, Jokić, Lukić, Jančetović, Terzić

Ovim trijumfom ekipa Vrbovca je nastavila trku za šampionsku titulu, sledeće nedelje će imati priliku da preuzme prvo mesto na tabeli ukoliko ostvari trijumf, jer je ekipa Kolarca slobodna.

U sledećem kolu Slavija dočekuje Drugovac, dok ekipa Vrbovca gostuje sastavu Vučak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading