ZVANIČNO ŠAMPIONI: Sastav OFK Kopaonika 1931 dva kola pre kraja "izgravirao" svoje ime na peharu prvaka!

Autor:

Sport

22.05.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teže od očekivanog je slavio domaći tim u duelu sa ekipom Poljoprivrednika.

ZVANIČNO ŠAMPIONI: Sastav OFK Kopaonika 1931 dva kola pre kraja "izgravirao" svoje ime na peharu prvaka!

Foto: OFK Kopaonik 1931

U okviru 32. kola Druge rasinske okružne lige ekipa OFK Kopaonika 1931 ugostila je sastav Poljoprivrednika iz Počekovine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

Republika

Po veoma teškom vremenu za igrali imali smo prilike da vidimo dobar fudbal na "Gradskom stadionu" u Brusu, oba tima su igrala otvoreno, što je rezultiralo velikim brojem prilika na obe strane.

Kako se bližio kraj prvog dela igre, domaći igrači su pojačali pritisak na polovini protivnika kako bi došli do gola koji bi im doneo vođstvo.

Gosti su svoju priliku vrebali u tim trenucima i kontri, i upravo su jednu iskoristili u 38. minutu. Na povratnu loptu natrčao je Stefan Lazarević i bez većih problema je matirao golmana Nikolića, 1:0 za Poljoprivrednik.

Po veoma teškom vremenu za igru, videli smo dobar fudbal na "Gradskom stadionu" u Brusu.

Trgli su se igrači iz redova lidera na tabeli posle primljenog gola i zaigrali su dosta bolje. 

Republika

Foto: OFK Kopaonik 1931

Idu "Vukovi" u viši rang

Posle samo četiri minuta uspeli su da dođu do izjednačenja, gužvu u kaznenom prostoru gostiju iskoristio je najbolji strelac lige, Predrag Vukojević, 1:1.

Posle desetominutne pauze, domaći su konsolidovali svoje redove i tokom drugog dela igre su konstantno vršili pritisak na odbranu tima iz Počekovine.

Gosti su opet vrebali priliku iz brzih promena poseda, ali su na to ovoga puta bili spremni domaći odbrambeni igrači.

U 83. minutu na odbijenu loptu od stative natrčao je mladi Nemanja Zdravković i uspeo je loptu da sprovede u mrežu, 2:1 za OFK Kopaonik.

Sve dileme po pitanju pobedika rešio je Marko vilimonović par minuta pred kraj meča za konačnih 3:1.

OFK Kopaonik 1931 - Poljoprivrednik (Počekovina) 3:1 (1:1)

OFK Kopaonik 1931: Nikolić, N. Knežević, U. Knežević, N. Đokić (od 80' Mitrović), Vilimonović, Vukojević, kovačević, Burgić, Zdravković, Mehmedi, S. Đokić (od 32' Terzić)

Poljoprivrednik: Radović, Ignjatović, Kostić, Alurović, Batoćanin (od 55' Krstić), Mladenović, Milovanović, R. Rakovac, Đokić (od 70' N. Rakovac), Todorović, Lazarević (od 55' Pantelić)

Ovim trijumfom ekipa OFK Kopaonika 1931 je dva kola pre kraja prvenstva osigurala titulu šampiona i od sledeće sezone će se takmičiti u višem rangu. 

Posle utakmice kapiten " Vukova", Nenad Đokić je za naš portal izjavio:

- Čestitao bih svim svojim saigračima i stručnom štabu na prvom mestu i ulasku u viši rang. Znali smo značaj ove utakmice i svi smo dali svoj poslednji atom snage da dođemo do pobede. Ovo je veliki uspeh za naš grad i za klub. U poslednjem kolu za ovu takmičarsku sezonu dolazi nam ekipa FK "Kamenorezac", ovim putem pozivam sve ljubitelje sporta i našeg kluba da dođu na proslavu titule. 

Predstojećeg vikenda ekipa Kopaonika je slobodna, dok će sastav Poljoprivrednika dočekati drugoplasiranu Veliku Drenovu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading