KOČANE PROŠLO BRZIM VOZOM KROZ RUSNO: Dva gola sa klupe, uz dva pogotka startera dovoljna za nova tri boda Radničkog!

Autor:

Sport

21.05.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti opravdali ulogu favorita u drugom delu meča.

KOČANE PROŠLO BRZIM VOZOM KROZ RUSNO: Dva gola sa klupe, uz dva pogotka startera dovoljna za nova tri boda Radničkog!

Foto: FK Radnički Kočane

U okviru 26. kola Nišavske okružne lige ekipa Pobede (Rusna) ugostila je sastav Radničkog 1924 (Kočane), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Sastav Pobede je u ovaj duel ušao sa 30 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za osmo mesto na tabeli, dok je ekipa Radničkog sa deset bodova više držala osmu poziciju na tabeli.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, ali je se isto na ovom susretu odužilo.

Bolju igru prikazali su gosti, stvorili su par izglednih šansi za postizanje gola, ali lopta nije završila u mreži golmana Stefanovića tokom prvih 45 minuta.

Igrači Pobede su u par navrata pretili iz poluprilika, ali je Stamenković iste uspešno zaustavio.

Na startu drugog dela igre na terenu su viđena tri nova igrača, jedan u redovima domaćih i dva u redovima Radničkog.

Upravo je rezervista Oliver Ćerimović na odličan udarac iz ugla Tasića, maestralno reagovao i glavom šalje loptu u mrežu domaćina, 1:0 za Radnički.

Nastavili su sa ofanzivnim naletima gosti i ubrzo su uvećali svoje vođstvo.

Aritonović je odličnim driblingom prevario svog čuvara, zatim je loptu dodao do rezerviste Mihajla Tasića koji je sa nekih 20-tak metara "zakucava" u gol, 2:0 za goste. 

Posle samo šest minuta igre od drugog, viđen je i treći pogodak. Solo prodor Marka Vučkovića završen je udarcem koji je završio u golu, 3:0.

Vučković je u 73. minutu na sličan način postigao svoj drugi gol na meču, četvrti za svoj tim za ispostaviće se na kraju konačnih 4:0 za goste.

Pobeda (Rusna) - Radnički 1924 (Kočane) 0:4 (0:0)

Pobeda: Stefanović, N. Dimitrijević, Gligorijević, Stamenković, D. Đorđević, V. Tasić, I. Tasić, S. Dimitrijević, Al. Ilić, Stojanović, V. Đorđević (od 46' An. Ilić) 

Radnički 1924: Stamenković, N. Tasić, Milenković (od 64' Micić), Vučković, Đorđević, Matić, Gavazović (od 45' Ćerimović), M. Milošević, Aritonović, Vučković, A. Milošević (od 47' M. Tasić)

Posle ovog meča, Radnički je zadržao treću poziciju na tabeli, dok je ekipa Pobede spala za jedno mesto i sada se nalazi na desetoj poziciji.

U sledećem kolu u Kočane gostuje Moravac iz Čečine, dok ekipa Pobede ide na noge Jastrebcu iz Tešice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading