JAŠUNJA SIGURNA NA DOMAĆEM TERENU: Bakterović jedini raspoložan u redovima gostiju!

Autor:

Sport

21.05.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija izabranika Boce Kirova.

JAŠUNJA SIGURNA NA DOMAĆEM TERENU: Bakterović jedini raspoložan u redovima gostiju!

Foto: FK Jašunja

U okviru 22. kola Gradske lige Leskovac ekipa Jašunje ugostila je sastav Napretka (Bogojevce), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:2.

Republika

Sastav iz Bogojevca je u ovaj duel ušao sa poslednjeg mesta na tabeli i sa samo četiri osvojena boda u dosadašnjem toku sezone, dok je ekipa Jašunje sa 31 bodom pored svog imena držao šestu poziciju u ligi.

Krenuli su dobro od prvog minuta domaći igrači, gosti su na ovaj susret došli sa 10 igrača i protivnik je to od samog starta koristio na pravi način.

"Plela" se polako mreža oko golmana Trajkovića, napadali su domaći i kako se to fudbalski kaže "bilo je samo pitanje vremena kada će lopta završiti u golu".

Napadi Jašunje su uglavnom biti iz organizovanih akcija, igrao se 22. minut kada je jednu golom u mreži golmana Trajkovića završio Marko Milovac, 1:0 za domaćina.

Pokušavali su gosti da kreiraju neke prilike na polovini domaćina, ali im to nije polazilo za nogom, igrači Jašunje su u potupnosti kontrolisali meč i stvarali su šanse. 

U 40. minutu posle solo prodora Filipa Bakterovića, lopta je završila u mreži domaćina, 1:1.

Samo dva minuta kasnije domaći vraćaju prednost na svoju stranu, strelac drugog gola za Jašunju bio je Vlada Stojilković, 2:1. To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Pitanje pobedika u velikoj meri rešeno je posle šest minuta igre u drugom delu, mladi Darko Marinković je poslao loptu iza leđa golmana Trajkovića, 3:1.

Nova promena rezultata viđena je u 69. minutu kada je Miljan Dimitrijević povisio na 4:1.

Gosti su iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca smanjili na 4:2 u 75. minutu, drugi gol na meču postigao je Bakterović.

Konačan rezultat susreta postavio je Stojilković u 90. minutu, 5:2 za Jašunju.

Jašunja - Napredak 1986 (Bogojevce) 5:2 (2:1)

Jašunja: Trajković, A. Stojilković, Milosavljević, Stojanović, Dimitrijević, Marinković, Cvetković (od 71' Cakić), V. Stojilković, Mišić (od 62' Stanković), Nisić, Milovac

Napredak 1986: Trajković, Stefanović, Tonić, G. Stanković, Petrović, Stojanović, Dimitrijević, Đorđević, Bakterović, S. Stanković

Trener domaćih, Aleksandar "Boce" Kirov je posle meča poručio:

- Čestitke ekipi Napretka na fer i korektnoj igri, takođe i našim momcima čestitam na borbenosti, lepoj igri i pobedi. Protivniku želim sve najbolje u nastavku prvenstva, a mi idemo dalje i naravno svaki meč idemo na pobedu. 

U sledećem kolu Napredak dočekuje Mladost iz Donje Lokošnice, dok ekipa Jašunje gostuje u Badincu istoimenom sastavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading