SJAJNA FUDBALSKA PREDSTAVA U SENCI TEŠKE POVREDE GOSTUJUĆEG GOLMANA: Revija golova u Makiškoj šumi - domaćin prokockao ogromnu prednost! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakoj od ekipa pripalo je po jedno poluvreme.

SJAJNA FUDBALSKA PREDSTAVA U SENCI TEŠKE POVREDE GOSTUJUĆEG GOLMANA: Revija golova u Makiškoj šumi - domaćin prokockao ogromnu prednost! (FOTO)

Foto: FK PKB Padinska skela

Derbi susret 23. kola Beogradske zone u kojem su se na stadionu u Makiškoj šumi sastale ekipe OFK Žarkova i PKB-a iz Padinske Skele, ostao je u senci teške povrede golmana Uroša Prodanovića kojeg očekuje višemesečna pauza.

 

Igrao se 30. minut susreta kada je golman PKB-a Prodanović nepropisno startovao na domaćeg fudbalera Ačanskog, a prilikom sudara čuvar mreže gostiju je teško povređen pošto mu je ustanovljen prelom butne kosti. Nakon dvadesetominutne pauze tokom koje je Prodanoviću ukazivana pomoć na terenu, vozilom Hitne pomoći prevežen je u Urgentni centar. 

Republika

Foto: FK PKB Padinska skela

Sledi višemesečna pauza

 

Kada je reč o samoj utakmici domaćin je do rezultatske prednosti stigao u 20. minutu meča, a mrežu lidera na tabeli zatresao je Dragojlović preciznim udarcem sa dvadesetak metara. OFK Žarkovo duplira prednost iz jedanaesterca koji je usledio nakon već opisane povrede golmana Prodanovića, da bi pet minuta pre odlaska na odmor, mrežu Stanišića zatresao Prošić.

Nastavak susreta donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Prvi pogodak za ekipu iz Padinske Skele postigao je Cakić u 61. minutu, rezultatsku neizvesnost donosi Ognjanović sedam minuta kasinje, da bi senzacionalno poravnanja rezultata doneo Drača koji je mrežu golmana Markovića zatresao u 79. minutu susreta.

- Beogradska zona, 23. kolo:

OFK Žarkovo (Beograd) - PKB (Padinska Skela) 3:3 (3:0)

Stadion: Makiška šuma

Gledalaca: 150

Sudija: Uroš Kapor

Strelci: Dragojlović 20`, Obradović 31`(11.m), Prošić 40`; Cakić 61`, Ognjanović 68`, Drača 79`

Žuti kartoni: Čupić, Obradović (OFK Žarkovo); Drača, Juriša (PKB)

OFK Žarkovo (Beograd): Marković, Dragojlović, Lazić, Obradović, Pavlović, Đurić (Pejović), Ačanski (Stojanović), Nešović, Prošić, Milošević (Vučeljić), Čupić.

PKB (Padinska Skela): Prodanović (Stanišić), Kočijašević (Kostadinović), Disić (Cakić), Turkalj, Maksimović, Bajrami (Krajišnik), Ognjanović, Jovičin, Juriša, Purić (Marković), Drača.

Foto: OFK Žarkovo

Sjajnaa fudbalska predstava u senci teške povrede

 

Ekipa PKB-a nakon remija u Makiškoj šumi ostaje lider Beogradske zone, ali u ovom momentu ima samo bod više u odnosu na GSP Polet Dorćol. U narednom kolu na programu je upravo veliki derbi dve vodeće ekipe na stadionu Sportskog centra "Tibor i Dragan".

Sa druge strane trenutno četvrtoplasirano OFK Žarkovo gostuje u Šušnjaru istoimenoj ekipi koja trenutno zauzima treću poziciju na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading