MerkurXtip „SA TERENA“: Naredne godine slave devet decenija postojanja - za jubilej imaju samo jednu želju!

Autor:

Sport

26.04.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija epizoda MerkurXtip emisije "Sa terena"...

 

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 29. epizoda donesi priču o Omladinskom fudbalskom klubu Mihajlovac, sada članu Srpske lige – grupa Zapad. Boriće se Mihajlovac za opstanak u trećem rangu takmičenja, a glavni cilj ovog kolektiva je da postane stabilan Srpskoligaš.

Kako stoji u imenu, klub je osnovan 1934. godine kao FK Seljak i najveći deo postojanja proveo je u Zonskoj ligi. Od sređivanja kluba u svim segmentima, ovaj kolektiv 2012. godine ulazi u Srpsku ligu.

O istorijatu kluba i mlađim kategorijama, čućete od predsednika ovog sportskog kolektiva Gorana Lukića, a posebno je zanimljiva priča o finansijama. Čućete iz prve ruke koliko je novca potrebno da se klub održi na ovom nivou i kojim se ciframa barata. Naravno, klub ima veliku podršku Gradske uprave u Smederevu.

 

 

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading