OČEKUJE NAS SPEKTAKL: BSK pred svojim navijačima igra sa liderom Srpske lige Zapad, ekipom Smedereva!

Autor:

Sport

25.04.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BSK Borač je kolektiv koji raste iz godine u godinu, a sada ih očekuje verovatno najveći meč u skorijoj istoriji.

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: BSK pred svojim navijačima igra sa liderom Srpske lige Zapad, ekipom Smedereva!

Foto: FK BSK Borač

U sredu, 26. aprila sa početkom od 16 časova igraju se četvrtfinalni mečevi kupa FS Regiona Zapadne Srbije, jedan od duela koji će sigurno privući dosta navijača igra se u Borču gde će ekipa BSK-a ugostiti sastav Smedereva.

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela, ekipa BSK-a je dugogodišnji član Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina, a od ove sezone takmiče se u Šumadijskoj okružnoj ligi. Trenutno se tim iz Borča sa 21 osvojenim bodom nalazi na 12. poziciji na tabeli. 

Na poslednjih pet ligaških mečeva igrači BSK-a imaju učinak od četiri trijumfa i jednog poraza, jedini neuspeh doživeli su na gostovanju lideru na tabeli. Ekipa pred svojim navijačima igra jako dobro, na deset mečeva u ligi imaju skor 6-2-2. 

Iz redova BSK-a povodom predstojećeg okršaja u kupu za naš portal izjavili su: 

- Ovo je jedna od većih utakmica u novijoj istoriji našeg kluba. Prvi put se sastajemo sa ekipom Smedereva koja ove godine beleži odlične rezulate u trećem rangu takmičenja. Ovo je našem timu dodatni motiv, da se pokažemo u što boljem svetlu i ovo je za nas dokaz da rastemo iz godine u godinu. Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da dođu u što većem broju i da nas podrže. 

Parovi četvrtine finala kupa FSRZS:

Takovo - Sloga Požega

Šumadija 1934 - Jošanica

BSK - Smederevo 1924

Hajduk Stanko - Ribnica

U Borču će sutra gostovati redovni učesnik Srpske lige Zapad, a od sledeće sezone verovatno i član prvoligaškog karavana, ekipa Smedereva. Trenutni lider na tabeli na Zapadu ove sezone u ligi ne zna za poraz, njihov učinak je za sada 18 trijumfa i pet nerešenih ishoda. 

Ekipa Smederava je proteklog vikenda remizirala sa sastavom Mačve iz Bogatića i sada je prednostu u odnosu na Borac iz Čačka koji je na drugoj poziciji na broju od četiri boda.

BSK Borač - Smederevo 1924

Sreda, 26. april od 16 časova

Stadion BSK-a u Borču

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading