PREKID SERIJE VIHORA: Sastav Levosoje je iskoristio sve propuste protivnika!

Autor:

Sport

23.04.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli su gosti do izjednačenja pred kraj susreta udarcem sa bele tačke, ali isti nije realizovan.

PREKID SERIJE VIHORA: Sastav Levosoje je iskoristio sve propuste protivnika!

Foto: FK Vihor Žbevac

Startna postava Vihora

U okviru 19. kola Pčinjske okružne lige ekipa Levosoje ugostila je sastav Vihora (Žbevac), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Ekipa Vihora je u ovaj susret ušla sa petog mesta (29 bodova), dok je sastav Levosoje sa 15 bodova manje držao 11. poziciju.

 

 

Gostujuća ekipa je u ovaj meč ušla bez par standardnih igrača, ali to ne može biti opravdanje za nedovoljnu angažovanost na terenu. 

Posle greške Cvetanovića, domaća ekipa je došla u priliku za rano vođstvo i ista je iskorišćena na pravi način. Igrao se deveti minut kada je Andrija Janjić sproveo loptu u mrežu golmana Veličkovića. 

Gostujući igrači, zbunjeni posle ranog deficita, nisu imali vremena da se oporave, a već je viđen novi gol u njihovoj mreži.

Odličan kontranapad završio je Milan Bogdanović, 2:0.

Do kraja poluvremena beležimo par prilika na obe strane, ali su mreže mirovale. 

Na startu drugog dela u redovima gostiju izvršena je jedna izmene, ujedno i jedina dostupna, dok su gosti nastavili sa istih 11 igrača na terenu.

Od prvog sekunda nastavka gosti su krenuli sa visokim presingom i ubrzo su uspeli da dođu do prvog njihovog gola na meču. Stojanović je u redovima domaćih pokušao da interveniše, ali je loptu poslao u svoju mrežu, 2:1.

Pritiskali su gosti svim silama da dođu do izjednačenja, ali su visoko postavljene linije ostavile dosta prostora za brze kontranapade igrača Levosoje.

Brzu promenu poseda i prelazak lopte na polovinu gostiju, iskoristili su domaći igrači u 56. minutu kada je Jovan Trajković postavio rezultat na 3:1.

Nisu se predavali gosti, nastavili su sa presingom i uspeli su da savladaju po drugi put na meču golmana Stoiljkovića. Nikola Kostić je odličnim udarcem vratio zaostatak na samo jedan gol, 3:2.

Mogli su igrači Vihora u 78. minutu da dođu do izjednačenja i da meč uvedu u neizvesnu završnicu. Dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara, loptu je namestio Cvetanović, ali je njegovu šut završio daleko od gola. 

Do kraja duela promene rezultata nije bilo, domaći tim je uspeo da savlada Vihor i tako im prekine seriju od tri vezana trijumfa. Treba napomenuti da je gostima ovo peti vezani udarac sa "kreča" koji nije iskorišćen.

Levosoje - Vihor (Žbevac) 3:2 (2:0)

Levosoje: Stoiljković, Đorđević, D. Stojanović, Stamenković, A. Stojanović, Svetozarević, Stanimirović, M. Bogdanović, Janjić, Trajković, N. Bogdanović

Vihor: Veličković, Mančić (od 46' Krstić), Krstić, Andrejević, Trajković, Arsić, Stanimirović, Stošić, Stojanović, Kostić, Cvetanović

U sledećem kolu ekipa Vihora dočekuje Mladost iz Bosilegrada, dok sastav Levosoje ide u goste OFK As-u u Bujanovcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading