GOSTI SE GOSTILI NA BEŽANIJI: Tabaković je glavni kormilar Brodarca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NA Starom Sajmištu i dalje tinja nada da je vrh tabele dostižan.

GOSTI SE GOSTILI NA BEŽANIJI: Tabaković je glavni kormilar Brodarca!

Foto: FK Brodarac

Premijerni susret 22. kola Srpske lige Beograd, odigran je na stadionu Fudbalskog kluba Bežanija u Vojvođanskoj ulici.

 

Susret između domaćeg Studentskog grada i Brodarca sa Starog Sajmišta mogao je da zadovolji sve prisutne ljubitelje fudbala, a sa tri boda u džepu, put stadiona "podno tramvajskog mosta" odlaze fudbaleri Brodarca.

Međutim, nakon prvog perioda igre, nije delovalo da će krajnji ishod iči u korist gostiju. Popularni "studenti" su tokom prvih 45 minuta igre stigli do prednosti nakon pogotka Luke Kožovića i činilo se da će serija trijumfa biti nastavljena. Ipak, nastavak igre donosi poptuni preokret, a ekipa Brodarca preko sjajnog Dimitrija Tabakovića uspeva da stigne do rezultatskog preokreta i tri važna boda.

Ovom pobedom ekipa sa Starog Sajmišta stigla je do treće pozicije na tabeli beogradske grupe srpskoligaškog karavana. U ovom momentu imaju dva boda više, ali i jedan meč više odigran u odnosu na BASK TEK i Zvezdaru, ali ono što je ekipi mnogo važnije, jeste činjenica da i dalje tinja nada da se ekipa može do kraja takmičenja uključiti i u borbu za sam vrh tabele.

Sa druge strane "studenti" su nakon dva vezana trijumfa, zabeležili neuspeh i u ovom momentu sa 28 osvojenih bodova zauzimaju desetu poziciju na tabeli.

Foto: facebook.com

U Vojvođanskoj ulici se uvek igra sjajan fudbal

 

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

Studentski grad (Novi Beograd) - Brodarac (Novi Beograd) 1:2 (1:0)

Stadion: FK Bežanija

Strelci: L. Kožović za Studentski grad i D. Tabaković (2) za Brodarac

U narednoj takmičarskoj rundi Studentski grad gostuje ekipi Torlaka, dok će Brodarac na Starom Sajmištu dočekati BSK Borču.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading