POSLE KLIZANJA U PRVOM KOLU PRILIKA ZA POPRAVNI: Sastav Sevojna dočekuje ekipu Slobode iz Čačka!

Autor:

Sport

31.03.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi gornjeg dela tabele na stadionu Sevojna.

POSLE KLIZANJA U PRVOM KOLU PRILIKA ZA POPRAVNI: Sastav Sevojna dočekuje ekipu Slobode iz Čačka!

Foto: FK Sevojno

Trening Sevojna

Predstojećeg vikenda na programu je 16. kolo Zapadno moravske zone, susret koji je okarakterisan kao derbi igraće se između sastava Sevojna i Slobode iz Čačka

Republika

Ekipa Sevojna se trenutno sa učinkom od devet pobeda, četiri poraza i dva nerešena meča nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 29 bodova. Na startu prolećnog dela pred svojim navijačima doživeli su pomalo iznenađujući poraz od Spartaka 1976 kome je to prva pobeda u sezoni. U prošlom kolu slavili su protiv Jedinstva (Konjevići) i time su se vratili na pobednički kolosek.

U subotu će protiv drugoplasirane Slobode iz Čačka imati priliku za popravni pred svojim navijačima. Na domaćem terenu sastav Sevojna je ove sezone odigrao sedam mečeva i trenutno se nalazi na učinku od pet pobeda, jednog poraza i isto toliko podela bodova. 

Nekadašnji redovni učesnik Srpske lige Istok, sastav Slobode iz Čačka već devet sezona takmiči se u zonskom rangu. Trenutno se sa 31 osvojenim bodom nalazi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak za vodećim Omladincem iz Zablaća je osam bodova. Od starta nastavka prvenstva odigrali su dva meča na kojima su imali maksimalan učinak, oba su bila pred njihovim navijačima. 

Jedina dva poraza u ligi ekipa Slobode je upisala upravo na gostujućim terenima, a pored toga imaju i dva nerešena rezultata uz tri pobede što je sve zajedno dovoljno za 11 bodova na gostovanjima. 

Prvi duel ova dva tima igran u Čačku završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 4:0.

Sevojno - Sloboda (Čačak)

Subota, 1. april od 15.30

Stadion "Sevojno"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading