DERBI PRVENSTVA U SOVLJAKU: Pitanje putnika u viši rang može delimično biti odlučeno u nedelju!

Autor:

Sport

24.03.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćina bi pobeda vratila u trku za prvo mesto.

DERBI PRVENSTVA U SOVLJAKU: Pitanje putnika u viši rang može delimično biti odlučeno u nedelju!

Foto: FK Sovljak

Teren u Sovljaku je spreman za derbi

U okvir 17. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) ekipa Sovljaka ugostiće sastav Pepeljevca u jednom od derbiju prvenstva. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom trenutnog lidera na tabeli rezultatom 3:0.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Sovljaka je na prolećnoj premijeri na iznenađenje mnogih poražena na gostovanju fenjerašu na tabeli, sastavu Tvrdojevca koji je slavio sa 5:2. Ovaj rezultat ih je udaljio na pet bodova od lider i duel sa Pepljevcem je za njih na neki način finale sezone. 

Na domaćem terenu ekipa Sovljaka je ove sezone odigrala sedam mečeva i u tom periodu zabeležili su pet trijumfa i dve podele bodova. Tom prilikom postigli su 23 gola, dok je lopta u njihovoj mreži završavala samo tri puta.

Republika

Foto: FK Sovljak

Derbi prvenstva u nedelju u Sovljaku

Iz redova Sovljaka za naš portal svoje viđenje predstojećeg derbija izneo je kapiten i čuvar mreže, Zoran Obradović:

- Kiks na startu prvenstva nam je malo pokvario raspoloženje, ali se nadam da ćemo sakupiti snage da se prikažemo u dobrom svetlu protiv lidera na tabeli. Na nedeljnom meču će "noge ukrstiti" dosta odličnih pojedinaca sa jedne i druge strane. Sama taktika trenera će verovatno u mnogome odlučitit ishod meča. Pepeljevac predvodni iskusni MIlisav Jovanović Jovin, dok naše Sovljačane, mlađi po godinama, ali već sa dovoljno iskustva u jakim mečevima Željko Petrović. Očekujemo veliku podršku navijača, fer i korektnu utakmicu. Siguran sam da žemo svi dati sve od sebe na terenu i neka bolji pobedi. 

U nedelju će u Sovljaku, najboljoj odbrani u ligi gostovati najbolji napad, sastav Pepeljevca. Trenutni lider na tabeli dugogodišnji je član Kolubarske okružne lige, ali se već dve sezone takmiči u nižem rangu. Trenutno se nalaze u odličnoj situaciji da se vrate u viši rang, i meč u nedelju će u mnogome odlučiti dalji tok prvenstva. 

Pepeljvac na domaćem terenu ima maskimalan učinak na svih osam mečeva, dok na gostovanjima na sedam susreta imaju učinak 4-2-1, što je možda šansa za tim Sovljaka.

Sovljak - Pepeljevac (Lajkovac)

Nedelja, 26. mart od 14.30

Stadion u Sovljaku

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading