FAP JE SPREMAN ZA VIŠI RANG TAKMIČENJA: "Kamiondžije" namučile renomiranog superligaša! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u duelu protiv člana elitnog ranga srpskog fudbala, pokazali su da se u gradu na obalama Lima igra sjajan fudbal.

FAP JE SPREMAN ZA VIŠI RANG TAKMIČENJA: "Kamiondžije" namučile renomiranog superligaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK FAP Priboj

Prethodnog vikenda fudbaleri FAP Priboja našli su se u epicentru srpskih fudbalskih zbivanja. Pored činjenice da su ostvarili novi ubedljiv trijumf, javnost je ostala oduševljena slikom koja je stigla sa stadiona.

 

Naime, popularne "kamiondžije" su u susretu 17. kola Srpske lige Zapad savladali požarevački Mladi radnik 1926 rezultatom 4:1, a na tribinama pribojskog stadiona našlo se više od 2.500 navijača čime je ovaj meč bio treći najposećeniji u srbiji prethodnog vikenda odmah iza duela Napretka i Crvene zvezde kojem je prisustvovalo 7.342 gledaoca i duela između Novog Pazara i Kolubare kojem je prisustvovalo 3.056 navijača.

U prva dva prolećna kola Srpska lige Zapad, pribojski fudbaleri su zabeležili dva trijumfa čime su nastavili poteru za Smederevom 1924 i čačanskim Borcem 1926 koji trenutno drže dve liderske pozicije navedenog ranga takmičenja.

Kako bi što spremnije dočekali naredne prvenstvene izazove, ali i u cilju sticanja neophodnog iskustva, fudbaleri FAP-a su se uputili u stotinak kilometara udaljene Lučane gde su odigrali prijateljski susret sa superligašem, ekipom Mladosti.

Ekipa koja se takmiči u dva ranga višem takmičenju odnela je trijumf rezultatom 3:2, mada se mora istaći da su "kamiondžije" pružile jak otpor velikom favoritu. Golove za ekipu FAP-a postigli su Veljko Plazinić u 22. i Veljko Bogićević u 38. minutu susreta.

 

- Prijateljska utakmica:

Mladost (Lučani) - FAP (Priboj) 3:2 (3:2)

Stadion: SRC "mr Radoš Milovanović", Lučani

Strelci za ekipu FAP-a: V. Plazinić 22. i V. Bogićević 38. minut

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Srpske lige Zapad, fudbaleri iz Priboja narednog vikenda gostuju u Bogatiću gde će se sastati sa ekipom Mačve 1929. Susret je na programu u subotu 25. marta sa početkom od 14.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading