OTPOR STRELCA SLOMLJEN U DRUGOM POLUVREMENU: Budućnost nastavlja trku utroje za poziciju koja vodi u viši rang!

Autor:

Sport

20.03.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevančević sa dva gola i "asistencijom" glavna figura meča!

OTPOR STRELCA SLOMLJEN U DRUGOM POLUVREMENU: Budućnost nastavlja trku utroje za poziciju koja vodi u viši rang!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

U okviru drugog prolećnog kola Prve beogradske lige (grupa B) igran je derbi susret u Dudovici gde je ekipa Budućnosti dočekala sastav Strelca. U prvom meču u Mislođinu domaći tim je slavio rezultatom 3:1.

Republika

Od prvog minuta domaći tim je napao protivnika, pokušavali su igrači Budućnosti da što pre dođu do gola koji bi promeni sam tok utakmice.

Odmah u trećem minutu imao je špic, Stevančević priliku da donese domaćinu rano vođstvo, ali je golman Roksić odličnom intervencijom to sprečio.

Do kraja poluvremena sastav iz Mislođina se organizovano branio, igrači domaćina nisu uspeli da probiju defanzivni bedem, pa se na pauzu otišlo rezultatom 0:0.

Posle pauze krenuli su domaći još jače ka golu koji je na ovom susretu branio Marko Roksić. 

Igrao se 55. minut kada je posle centaršuta Fogla, lopta pogodila u ruku odbramenog igrača i sudija je dosudio kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina.

Odgovornost je preuzeo Nikola Stevančević i uspešnom realizacijom doveo je Budućnost u vođstvo.

Ovaj gol je totalno otvorio utakmicu, gosti su sada promenili način igre i pokušali su da dođu do izjednačenja, što je omogućilo igračima Budućnosti dosta prostora na protivničkoj polovini.

U 74. minutu nakon šuta Stevančevića golman Roksić odbija loptu na koju natrčava rezervista Stepanović i smešta je u mrežu, 2:0.

Šest minuta kasnije Stevančević svojim drugim golom na meču postavlja rezultat na 3:0.

Tačku na meč stavlja rezervista Marković u 84. minutu pogotkom za 4:0. 

Budućnost (Dudovica) - Strelac (Mislođin) 4:0 (0:0)

Budućnost: Simić, Marjanović, Fogl, A. Đorđević, Nikolić, Radovanović (od 65' Marković), Soldatović, Stevančević, Janković, Lukić, Đ. Đorđević (od 55' Stepanović)

Strelac: Roksić, Jevđenović, Krsmanović, Ristić (od 46' Pavlović), Miličević, Marinković, Anđelić, Todić, Narandžić (od 67' Grujičić), Srećković, Stojković (od 69' Milošević)

Ovom pobedom ekipa Budućnosti nastavila je trku sa vodećim sastavom Rušnja za poziciju koja vodi u viši rang takmičenja, tim iz Dudovice je u zaostatku koji iznosi dva boda. 

U sledećem kolu u Mislođin gostuje BSK iz Baćevca, dok sastav Budućnosti ide na noge fenjerašu na tabeli iz Velikog Polja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading