OBA TIMA BEZ PORAZA NA PROLEĆE: Serija Solunca je dosta "jača" od niza Budućnosti!

Autor:

Sport

16.03.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od dve serije će možda biti prekinuta.

OBA TIMA BEZ PORAZA NA PROLEĆE: Serija Solunca je dosta "jača" od niza Budućnosti!

Foto: FK Budućnost Savino Selo

U okviru 18. kolu Područne lige Subotica u Savinom Selu ekipa Budućnosti ugostiće sastav Solunca iz Karađorđeva. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je u uvodna dva kola nastavka prvenstva zabeležio dve podele bodova. Sa još četiri boda iz prvog dela i dalje su na poslednjem mestu na tabeli, čekaju igrači Budućnosti prvu pobedu ove sezone. Biće ovo duel najlošijeg napada i najbolje odbrane i sigurno će sastav iz Savinog Sela biti pred velikim ispitom.

Činjenica koja bi mogla da im doprinese dodatnom samopouzdanju jeste da su u prvom susretu na gostujućem terenu uspeli da osvoje bod. Tada su igrači Budućnosti pred sam kraj meča stiglo do gola koji im je "dopisao" još jedan nerešen rezultat pored imena.

Nedeljni gost u Savinom Selu je jedini tim pored Napretka (Nadalj) koji je u uvodna dva kola ostvario dve pobede. Solunac igra jako dobro u nastavku prvenstva, iskorišćen je kiks lidera i sada je zaostatak za prvim mestom samo pet bodova. Igrači sigurno neće podceniti nedeljnog protivnika, ali partije koje pružaju u poslednja dva takmičarska meča im govore da nemaju čega da se plaše.

Kapiten Đorđe Jerković je za naš portal povodom nedeljnog duela izjavio:

- Još jedno gostovanje sa kojeg se nadam da ćemo odneti tri boda koja će nam značiti u našoj borbi za viši rang takmičenja. Budućnost nam je odnela bod iz sela, ali ovaj put mi moramo odneti tri iz njihovog. Dve utakmice u prvenstvu i jedna u kupu na kojima smo postigli 15 golova daje nam za nadu da ćemo uspeti u svom cilju i da ćemo nastaviti sjajne igre koje su za nama.

Budućnost (Savino Selo) - Solunac (Karađorđevo)

Nedelja, 19. mart od 15 časova

Teren u Savinom Selu

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading