DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Igrači Solunca pred kraj susreta slomili otpor Udarnika!

Autor:

Sport

05.03.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi gornjeg dela tabela publici je priuštio četiri gola.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Igrači Solunca pred kraj susreta slomili otpor Udarnika!

Foto: FK Udarnik Višnjevac

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva PFL Subotica viđen je jako zanimljiv susret na stadionu tima Udarnik iz Višnjevca. Bio je ovo duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe.

Republika

Hrabra i ofanzivna igra gostujućeg tima isplatila se već u 3. minutu kada je ekipa Solunca došla do vođstva. Petar Kangrga udracem sa 20 metara savladao je golmana Slavnića za 1:0.

Rani gol u nekim situacija garantuje dosta prilika na meču, ali to nije bio slučaj za vreme prvog poluvremena. Jedina situacija koja je vredna pomena jeste žuti karton Marku Njagrinu u 20. minutu zbog starta.

Na pauzu se otišlo rezultatom iz trećeg minuta susreta.

Posle odmora, drugo poluvreme je bilo znatno sadržajnije nego prvo. Nemanja Lazić je skrivio dva brza žuta kartona i ostavio je ekipu Udarnika sa 10 igrača na terenu. 

Nedugo posle isključenja domaćeg igrača, kada su mnogi mislili da će Solunac drugim golom rešiti pitanje pobednika, sudija opravdano dosuđuje kazneni udarac za Udarnik.

Posle kontra napada oboren je fudbaler Udarnika i glavni sudija nije imao dileme. Precizan sa kreča bio je Dejan Kuktin, 1:1.

Oba trenera su posle izjednačenja uvela igrače sa klupe. Do kraja meča domaći tim je pružao odličan otpor i odolevao je napadima Solunca.

Kako je vreme odmicalo, tako igrači Udarnika nisu uspevali fizički da ispariraju protivnika, posebno sa igračem manje u polju. 

Milikić je golom sa 16 metara vratio prednost gostujućem timu u 79. minutu.

Samo par trenutaka kasnije Slijepčević je uvećao prednost na 3:1 i tada je praktično rešeno pitanje pobednika.

Ovom pobedom ekipa Solunca deli treću poziciju na tabeli sa sastavom Udarnika i zaostaju za drugim mestom samo jedan bod.

Udarnik (Višnjevac) - Solunac (Karađorđevo) 1:3 (0:1)

Udarnik: Slavnić, Vorgić, Ruski, Njagrin (od 63' Bobić), D. Kuktin, Krkaljić, Rajić, B. Kuktin, Kotaraš, Lazić, Pataki (od 70' Nikšić)

Solunac: Sabo, Paripović, Samardžija, kangrga, Bogićević, Sliljepčević, Kolundžija (od 68' barna), Milikić (od 89' Beslać), Savović (od 68' Jerković), Arežina, Đuranović

U sledećem kolu Udarnik gostuje u Srbobranu istoimenoj ekipi, dok Solunac dočekuje Slogu iz Ostojićeva.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading