OMLADINAC NASTAVLJA SA PRIJATELJSKIM MEČEVIMA: Na stadionu Široki Potok stiže sastav Crvene zvezde!

Autor:

Sport

05.03.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači polako ulaze u takmičarski ritam.

OMLADINAC NASTAVLJA SA PRIJATELJSKIM MEČEVIMA: Na stadionu Široki Potok stiže sastav Crvene zvezde!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U nekim ligama ovog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva, ali i dalje postoje takmičenja u kojima se ekipe kroz kontrolne utakmice pripremaju za nastavak prvenstva.

Republika

Omladinac iz Rakinca će ugostiti ekipu Crvene zvezde iz Miraševca, susret je zakazan za nedelju (danas) od 14 časova i 30 minuta na stadionu Široki Potok.

Domaćin susreta takmiči se duži period u Opštinskoj ligi Velika Plana, trenutno zimsku pauzu provode na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda zaostatka za liderom. Upravo će se između Omladinca i Sloge iz Miloševca u nastavku prvenstva voditi velika borba za ulazak u Podunavsku okružnu ligu.

Na stadionu Široki Potok danas će gostovati sastav crveno-belih iz Miraševca. Crvena zvezda je kao i njegov današnji protivnik, na zimsku pauzu otišla sa drugog mesta na tabeli, njihov zaostatak za liderom je još manji, iznosi svega jedan bod. Jedini poraz upisali su upravo protiv lidera na gostovanju, pa će na proleće imati priliku da im se revnširaju pred svojim navijačima.

Ovo je ekipi Omladinca drugi prijateljski susret u ovoj godini, prvi je odigran u Tabanovcima protiv tima Zadrugar 1947 koji je završen podelom bodova, rezultat je glasio 3:3.

Stručni štab Omladinca je povodom priprema za naš portal poručio:

- Zadovoljni smo prikazanom igrom u prvom meču u ovoj godini. Danas nas očekuje duel sa timom koji je u sličnoj situaciji kao i mi. Iskoristićemo predstojeći period da se što bolje spremimo za nastavak sezone u kojem želimo da izborimo poziciju koja vodi u viši rang. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju na stadionu Široku Potok. 

Omladinac (Rakinac) - Crvena zvezda (Miraševac)

Nedelja, od 14.30

Stadion Široki Potok

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading