U RAKINCU ŽELE DA PREKINU NIZ: Posle dva uzastopna druga mesta, vreme je za promociju u viši rang!

Autor:

Sport

13.02.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto koje vodi u viši rang im već dve sezone izmiče za samo jednu poziciju.

U RAKINCU ŽELE DA PREKINU NIZ: Posle dva uzastopna druga mesta, vreme je za promociju u viši rang!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Sastav Omladinca je od ispadanja iz Podunavske okružne lige u sezoni 2016/2017 vezao već šest sezona u Opštinskoj ligi Velika Plana

Republika

Trenutno se ekipa posle prvog dela prvenstva nalazi na drugoj poziciji sa samo dva boda zaostatka za vodećim sastavom Sloge iz Miloševca. Tim iz Rakinca je u prva četiri kola jesenjeg dela primio samo dva gola i upisao je maksimalan broj bodova, ali je pred zimsku pauzu doživeo pad forme. 

Prvo je na svom terenu odigrao 2:2 sa ekipom Karađorđe, a zatim je na zatvaranju prvog dela sezona vratio poražen sa gostovanja u Miloševcu, Sloga je slavila sa 2:0.

Uprava je igrački kadar za vreme prelaznog roka ojačala sa čak sedam novih igrača. Veljko Milisavljević (21), Ivan Nikolić (36), Ivan Stevanović (35), Igor Bogićević (34), Ivan Milošević (34), Saša Đorđević (25) i Đorđe Stefanović (36) obukli su dres Omladinca.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Teren kraj "Širokog potoka"

Nema sumnje da će ekipa biti dosta jača na proleće, reč je o iskusnim igračima koji su kroz karijeru već imali prilike da se izbore za ulazak u viši rang.

Tim iz Rakinca je u prvom kolu prolećnog dela prvenstva slobodan. Prvi takmičarski meč igraju na gostovanju ekipi Bresje Superior koju su savladali sa 2:1 u jesenjem duelu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading