REPRIZA PRVOG DUELA: Ekipa iz Vlajkovca minimalnim rezultatom savladala Proleter!

Autor:

Sport

05.03.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol na startu meča odlučio pobednika.

REPRIZA PRVOG DUELA: Ekipa iz Vlajkovca minimalnim rezultatom savladala Proleter!

Foto: FK Jedinstvo Vlajkovac

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Vojvođanske lige Istok odigran je susretu u Vlajkovcu između domaćeg tima Jedinstva i gostiju iz Banatskog Karlovca.

Republika

Utakmica je odigrana po veoma teškom i nakvašenom terenu, oba tima su morala uložiti dosta energije kako bi stigli do prilike za gol, igrači su mnogo pretrčali.

Prva prava prilika viđena je u 12. minutu na polovini gostujućeg tima. Posle odlične lopte iz ugla Milićevića, najbolje se u kaznenom prostoru snalazi Jovanović, koji glavom sprovodi loptu u mrežu, 1:0.

Mislili su navijači, njih oko 200, da će rani gol dodatni otvoriti meč i da će biti dosta prilika za postizanje pogodaka, ali nije bilo tako. Vodila se velika borba na sredini terena, do kraja poluvremena beležimo priliku Proletera preko Tomića, ali je njegovu darac odličnom intervencijom zaustavio Donović.

Posle desetominutne pauze, prvih 30 minuta u nastavku meča gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika pred golmanima na obe strane. 

Igrao se 76. minut kada je gostujući sastav odlično povukao kontra napad, lopta je u opasnoj zoni bila kod Mišovića, ali je njegovu odugovlačenje iskoristio Necin i posed se vratio u noge domaćina.

Do kraja meča mogli su igrači Jedinstva da dođu do drugog gola i potpune reše utakmice. Vranić je poslao odličan pas koji je stigao do Petrovića, ali je spretniji u toj situaciji bio Lukić koji je otklonio opasnost.

Na utakmici u Vlajkovcu posle poslednjeg sudijskog zvižduka slavili su igrači Jedinstva, rezultat je isti kao i u prvom susretu ova dva tima, i u tom meču je takođe pobedio domaćin meča minimalnim rezultatom.

Jedinstvo (Vlajkovac) - Proleter (Banatski Karlovac) 1:0 (1:0)

Stadion Jedinstva u Vlajkovcu, gledalaca 200

Jedinstvo: Donović, Moskić, Milićević, Blažu (od 64' Petrović), Nikolić, Jankov (od 76' Stanisaljev), Ćirka, Jovanović (od 76' Jevtić), Necin (od 68' Barić), Stankov

Proleter: Lukić, Kovačević (od 61' Borka), Laka, Miković, Đorđević, Bobić (od 71' Timić), Tomić, Mišović (od 82' Subotić), Bogojević, Ivljanin (od 71' Nešić), Zalokar

U sledećem kolu ekipa Jedinstva gostuje Crvenoj zvezdi u Ruskom Selu, dok sastav Proletera dočekuje Radnički iz Kovina.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading