OBA TIMA SU POLUSEZONU ZAVRŠILA SA TRI VEZANA PORAZA: U nedelju će Polet, kao i Jedinstvo Stević tražiti prekid tog niza!

Autor:

Sport

03.03.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na otvaranju sezone utakmica je završena najnepopularnijim rezultatom među fudbalskom publikom.

OBA TIMA SU POLUSEZONU ZAVRŠILA SA TRI VEZANA PORAZA: U nedelju će Polet, kao i Jedinstvo Stević tražiti prekid tog niza!

Foto: FK Polet Idvor

U nedelju se na terenu u Idvoru igra prvi meč prolećnog dela šampionata, u goste Poletu stiže ekipa Jedinstvo Stević

Republika

Ekipa Poleta prošlu sezonu završila je na 12. poziciji na tabeli, dva mesta iznad zone ispadanja, cilj ove godine je da se opstanak u ligi ne dovodi u pitanje u što kraćem roku. Na zimsku pauzu sastav iz Idvora otišao je sa 19 bodova što je bilo dovoljno za deobu devetog mesta. Igrači su odlično počeli, u prvih šest kola zabeležene su četiri pobede i dve podele bodova, ali je kasnije forma znatno opala. Jesenji deo je završen sa tri vezana poraza. 

Trener Poleta, Dejan Žarkov je povodom predstojećeg susreta za naš portal izjavio:

- Očekuje nas jako težak meč u nedelju, protivnik je ekipa sa tradicijom koju poštujemo. Radili smo dobro, fizičko smo spremni i kompletni smo, što nam je najbitnije. Očekujemo dobru utakmicu, nadamo se dobrom rezultatu jer igre u pripremnom periodu nam daju nadu da će tako biti. Raduje me forma Nikole Skokne koji posle duže pauze igra na nivou iz prethodnih sezona.

Na izjavu trenera nadovezao se i komentar iz uprave kluba:

- Očekujemo lep fudbal i dosta navijača u nedelju u Idvoru. Ekipa je vredno radila, nadamo se povoljnom rezultatu na našem terenu, pozivamo publiku da dođe i da bude naš 12 igrač.

U nedelju rival Poletu biće novajlija u ligi, ekipa Jedinstvo Stević. Prošlogodišnji član PFL-a Pančevo nije uspeo da prenese dobre igre iz nižeg u viši rang. Na zimsku pauzu otišli iz zone ispadanja, prvi tim iznad crte udaljen je četiri boda. Tim iz Kačareva je na početku jesenjeg dela pružio dobre partije, ali kasnije nije uspeo da pronađe pravu formu. U nastavku prvenstva ih očekuje velika borba za poziciju koja će osigurati takmičenje i sledeće godine.

U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, a nije bilo ni golova.

Polet (Idvor) - Jedinstvo Stević (Kačarevo)

Nedelja od 14:30

Teren u Idvoru

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading