NAJVEĆI PROFITER PROŠLONEDELJNIH REZULTATA NA NOVOM ISPITU: Solunac dočekuje podmlađeni sastav Sloge iz Ostojićeva!

Autor:

Sport

08.03.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Karađorđeva želi da potvrdi brejk upisan prošle nedelje.

NAJVEĆI PROFITER PROŠLONEDELJNIH REZULTATA NA NOVOM ISPITU: Solunac dočekuje podmlađeni sastav Sloge iz Ostojićeva!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Proteklog vikenda u prvom kolu prolećnog dela prvenstva PFL Subotica na sedam mečeva mreže su se tresle 21 put. Već za tri dana startuje druga takmičarska nedelja ove kalendarske godine.

Republika

U drugom kolu prolećnog dela prvenstva Solunac će na svom terenu ugostiti Slogu iz Ostojićeva.

Ekipa iz Karađorđeva se može podvesti pod najvećeg profitera posle rezultata 16. prvenstvenog kola. Poraz lidera, podela bodova Proletera i pobeda Solunca u direktnom duelu sa trećeplasiranim timom dovela ih je do deobe druge pozicije na tabeli. Mesto koje vodi u baraž udaljeno je samo jedan bod, dok je jesenji prvak sada na pet bodova prednosti.

Na domaćem terenu igrači Solunca nalaze se na učinku od četiri pobede, dve podele bodova i samo jedan poraz. Jedini put bez bodova su ostali u prvom duelu na otvaranju takmičarske godine kada ih je savladao tim Udarnika sa 2:0.

U subotu nasuprot igrača Solunca nalaziće se mladi sastav Sloge. Kao što smo već pisali pred početak sezone, igrački kadar tima iz Ostojićeva je osvežen mladim igračima iz njihovog omladinskog pogona koji će u velikoj meri dobiti priliku u prolećnom delu prvenstva. 

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva ekipa Sloge poražena je od Tavankuta koji je do tog susreta bio na samo jednom bodu prednosti, ali sada je na četiri. Nema sumnje da sastav iz Ostojićeva očekuju jako teški ispiti do kraja sezone, igrački kadar je podmlađen i to je svakako za veliku pohvalu, sada je na igračima da dokažu da mogu da odgovore zadacima u seniroskom pogonu.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Solunca na gostovanju rezultatom 4:0.

Solunac (Karađorđevo) - Sloga (Ostojićevo)

Subota, 11. mart od 14 časova

Stadion Solunca

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading