"MALI" FUDBALSKI TERENI DONOSE VELIKE PRIČE: Meč u Šavranima obeležio nesvakidašnji događaj - evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika u Šavranima mogla je pored fudbala da uživa i u još jednom spektaklu.

"MALI" FUDBALSKI TERENI DONOSE VELIKE PRIČE: Meč u Šavranima obeležio nesvakidašnji događaj - evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Foto: FK Polet Šavrane

U okviru 17. kola Gradske lige Kruševac FSRO odigran je zanimljiv susret u Šavranima gde su se sastel domaće ekipa Poleta i gosti iz Žabara.

 

Ekipa Poleta prvi deo šampionata okončala je na četrnaestoj poziciji, mestu koje poslednje obezbeđuje opstanak u navedenom rangu takmičenja, ali ostvarenjima u prva dva prolećna kola pokazuje da se u Šavranima neće strepeti za opstanak.

Polet je u prvom prolećnom kolu remizirao u Kaoniku u duelu sa istoimenom ekipom rezultatom 2:2, a u premijeri nastavka takmičenja, ekipa Žabara je ispraćena sa četiri lopte u mreži čime je ekipa napravila pomak ka sredini tabele kruševačke gradske lige.

- Gradska liga Kruševac, 17. kolo:

Polet (Šavrane) - Žabare (Žabare) 4:1

Međutim, pored odlične partije svojih ljubimaca, publima naa igralištu je prisustvovala i nesvakidašnjm spektaklu. Naime, tokom odigravanja meča na teren je sleteo padobranac izazvavši erupciju oduševljenja svih prisutnih, a vi možete pogledati kako je sve to izgledalo...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Ka da je reč oa nastavku takmičenja, ekipu Poleta u narednom 18. kolu očekuje veliki ispit u Makrešanima gde će se sastati sa istoimenom ekipom. 

Sa druge strene Žabare na svom terenu dočekuju ekipu Kapidžije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading