U VIŠI RANG SE ULAZI VELIKIM RADOM: Omladinac je to shvatio, ovog vikenda nastavlja seriju kontrolnih mečeva!

Autor:

Sport

12.03.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel starih rivala sa početka 90-tih.

U VIŠI RANG SE ULAZI VELIKIM RADOM: Omladinac je to shvatio, ovog vikenda nastavlja seriju kontrolnih mečeva!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Dok većina timova igra svoje takmičarske mečeve, u pojedinim ligama i dalje nije startovao prolećni deo prvenstva, pa ekipe iz istih igraju i dalje kontrolne utakmice.

Republika

Omladinac će danas sa početkom od 15 časova ugostiti ekipu Novi Mladi Borac iz Vodica.

U Rakincu se već šest godina u nizu igra Opštinska liga Velika Plana, ekipa je ove sezone na zimsku pauzu otišla sa druge pozicije i sa samo dva boda zaostatka za liderom. Sloga iz Miloševca i Omladinac će u nastavku prvenstva voditi veliku bitku za mesto koje vodi u Podunavsku okružnu ligu.

Stručni štab Omladinca je za naš portal povodom predstojećeg susreta poručio:

- U prvom planu nam je uigravanje ekipe, isprobavanje taktičkih zadataka, želimo da na terenu delujemo organizovano i čvrsto. Organizovanom igrom možemo doći do nove pobede u pripremnom periodu koja će biti dodatni motiv u psihološkom smislu, a u cilju beleženja što boljih rezultata u takmičarskim mečevima. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju na stadion "Široki Potok" u Rakincu.

Protivnik Omladincu biće član Jaseničke opštinske lige, Novi Mladi Borac. Tim iz Vodica se od ove sezone ponovo takmiči posle šest godina pauze, posle prvog dela prvenstva ne stoje baš najbolje na tabeli, ali je klub u ekspanziji i pravi rezultati tek treba da dođu. 

Omladinac (Rakinac) - Novi Mladi Borac (Vodice)

Nedelja, 12. mart od 15 časova

Stadion Široki Potok u Rakincu

BONUS VIDEO: 

 



 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading