JAKA PROVERA ZA KRAJ PRIPREMA: Sovljak će ekipi Radnika predstavljati pripremu za derbi sledeće nedelje!

Autor:

Sport

10.03.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja provera pred nastavak prvenstva koji je zakazan za sledeću nedelju.

JAKA PROVERA ZA KRAJ PRIPREMA: Sovljak će ekipi Radnika predstavljati pripremu za derbi sledeće nedelje!

Foto: FK Sovljak

Teren u Sovljaku je spreman za generalnu probu

U generalnog probi pred početak prolećnog dela prvenstva eipa Sovljaka ugostiće Radnik sa Uba. Oba tima nalaze se u samom vrhu svojih liga i važe za velike favorite za plasman u viši rang. 

Republika

Sastav Sovljaka na zimsku pauzu u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Istok) otišao je sa druge pozicije na tabeli. Zaostatak za liderom iz Pepeljevca je samo dva boda i između ova dva tima će se voditi glavna borba za prvo mesto. Za generalnu probu pred nastavak prvenstva izabran je protivnik iz samog vrha okružnog ranga.

- Momci su spremni da odmere snage sa najboljima. U ekipi vlada odlična hemija i atmosfera, Radnik je tim koji će mi pokazati dobre i loše aspekte naše igre. Početak prvenstva se bliži, sa punim pravom polažemo ambicije u borbi za viši rang - poručio je trener Sovljaka, Željko Petrović. 

Rival ekipi Sovljak će u nedelju biti jesenji prvak Kolubarske okružne lige. Radnik je u poslednjem kolu pred odlazak na pauzu iskoristio kiks Mladosti i preuzeo je prvu poziciju na tabeli. Dugogodišnji član okružnog ranga je ove sezone zaista ozbiljno i naporno radio i sve se to isplatilo, rezultati su svima jasno vidljivi.

Povodom privršavanaj priprema i početka prolećnog dela prvenstva, iz redova Radnika su poručili:

- Zadovoljni smo kako su protekle pripreme, pogotov što smo imali fantastične uslove trenirajući uveče na stadionu Murinjo. Odigrali smo četiri prijateljske utakmice i u tom periodu smo zabeležili tri trijumfa i jedan poraz. Trener Bilić je jako zadovoljan posećenošću kao i samim zalaganjem na treninzima. Poslednjih 10 dana radimo na prirodnoj travi jer nas u prvom kolu očekuje veliki derbi sa Dračićem. Nedeljni duel sa ekipom Sovljaka će svakako dobri doći kao generalni test za nastavak prvenstva. 

Sovljak - Radnik Ub

Nedelja, 12. mart od 15 časova

Teren u Sovljaku

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading