SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Svi putevi vode u Sovljak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sovljak će u nedelju 26. februara biti u epicentru fudbala kolubarskog okruga.

SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Svi putevi vode u Sovljak!

Foto: FK Sovljak

Međuoptinska liga Kolubara - "grupa Istok" tokom predstojećeg proleća biće jedno od najzanimljivijih takmičenja u okviru srpkog klupskog fudbala. Po osnovu ostvarenja tokom prethodne jeseni za plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu, sa punim pravom konkurišu Pepeljvac i Sovljak, ali iz drugog plana će još nekolicina klubova pokušati da "pomrsi račune" navedenom dvojcu.

 

Među onima koji će pokušati da se umešaju u borbu za vrh tabele svakako je i ekipa Omladinca iz Kalinovca koja se u ovom momentu nalazi na petoj poziciji sa 11 bodova manje od lidera, a u sklopu što boljih priprema za nastavak sezone, Omladinac u nedelju 26. februara gostuje u Sovljaku istoimenoj ekipi.

Susret između Sovljaka i Omladinca na programu je od 14 časova.

Foto: FK Sovljak

Za fudbalske sladokusce

 

Da podsetimo, Sovljak je prvi deo sezone okončao na drugoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i jednog poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa dva boda manje u odnosu na lidera iz Pepeljevca.

Dve ekipe su se tokom prethodne jeseni sastale u okviru 11. prvenstvenog kola, 23. oktobra prethodne godine, a meč u Kalinovcu je okončan pobedom Sovljka rezultatom 3:1.

Kada je reč o nastavku šampionata, Sovljak u prolećnoj premijeri gostuje fenjerašu, ekipi Tvrdojevca, a sa druge strane ekipa Omladinca u borbu za bodove kreće iz Nepričave gde će se sastati sa istoimenom ekipom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading