VREME JE ZA POSLEDNJU PROVERU: Duel koji će dati odgovore na mnogobrojna pitanja - Šarbane i Omladinac bruse formu pred nastavak takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju dana ostalo je do starta prolećne borbe za bodove.

VREME JE ZA POSLEDNJU PROVERU: Duel koji će dati odgovore na mnogobrojna pitanja - Šarbane i Omladinac bruse formu pred nastavak takmičenja!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

U nedelju 19. marta nakon puna četiri meseca nastaviće se takmičenje u okviru Međuopštinske lige Kolubara - grupa Istok.

 

Pred nastavak borbe za bodove, u generalnoj probi međusobno će se sastati dve ekipe članovi navedenog ranga takmičenja, ekipe Šarbane iz istoimenog mesta i Omladinac iz Kalinovca.

Jesenji deo šampionata Šarbane je okončalo na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, četiri remija i šest poraza i trenutno na svom kontu ima 19 bodova. Sa druge strane Omladinac iz Kalinovca nalazi se u gornjem delu tabele, ali i pored činjenice da za liderom Pepeljevcem zaostaje 11 bodova, niko u Kalinovcu ne gubi nadu da se ekipa može u predstojećem periodu uključiti u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu.

Tokom prvog dela šampionata dve ekipe su odigrale prvenstveni meč 6. novembra prethodne godine kada su u okviru 13. kola u Kalinovcu fudbaleri Omladinca slavili rezultatom 2:1.

Foto: FK Šarbane

Igralište u Šarbanama

 

- Prijateljska utakmica:

Šarbane (Šarbane) - Omladinac (Kalinovac)

Stadion: U Šarbanama

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

Kada je reč o nastavku šampionata, narednog vikenda, u nedelju 19. marta ekipa Šarbane će dočekati Ratkovac, dok Omladinac gostuje u Nepričavi istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading