KRUŠEDOLCI SE NA SVOM TERENU PITAJU: Na otvaranju prolećnog dela prvenstva ih očekuje duel sa sastavom iz Obreža!

Autor:

Sport

10.03.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za sam vrh tabele se nastavlja.

KRUŠEDOLCI SE NA SVOM TERENU PITAJU: Na otvaranju prolećnog dela prvenstva ih očekuje duel sa sastavom iz Obreža!

Foto: FK Krušedol

Gužva u vrhu tabele Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) će polako dobijati svoj epilog. Na otvaranju prolećnog dela prvestva od prvih pet ekipa, barem po stanju na tabeli, Krušedolci bi trebalo da imaju najlakši zadatak. Oni će na svom terenu u nedelju dočekati Graničar iz Obreža.

Republika

Zimsku pauzu sastav iz Krušedola proveo je na deobi druge pozicije sa ekipom Kameni iz Ašanje. Lider je u odnosu na njih udaljen šest bodova, ali po aktivnostima u prelaznom roku očekuje nas jako zanimljiv nastavak prvenstva. Krušedolci na svom terenu igraju gotovo pa perfketno, šest mečeva i 16 osvojenih bodova, jedini tim koji je uspeo da odnese barem bod  je jesenji prvak. 

Iz redova domaćeg tabora su povodom otvaranja prolećnog dela prvenstva poručili:

- Novajlije u ekipi su se sjajno uklopile u sistem šefa stručnog štaba dejana Pejića, sve što preostaje jeste da se na terenu to i prikaže, kao đto smo imali prilike da vidimo u kontrolnim utakmicama. Nadamo se lepom startu kao i u prvom delu prvenstva. 

U Krušedol će u nedelju gostovati Graničar. Sastav iz Obreža se posle prvog dela prvenstva nalazi na deobi 11. pozicije na tabeli. Od 11 bodova koliko imaju pored svog imena, samo jedan bod je osvojen van svog terena. Tokom jesenjeg dela prvenstva, igre koje su prikazivali pred svojim navijačima nisu uspeli da prenesu i na gostovanja i to je u velikoj meri uticalo na bodovni saldo.

Prvi susret ova dva tima igran u Obrežu završen je minimalnom pobedom gostujućeg sastava.

Krušedol - Graničar (Obrež)

Nedelja, 12. mart od 14.30

Stadion Krušedola

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading