UTAKMICA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Tim iz Ašanje je stizao zaostatak, ali je Bežanija brzom reakcijom opet vraćala prednost na svoju stranu!

Autor:

Sport

23.02.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiv meč između timova koji su u samom vrhu svojih liga.

UTAKMICA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Tim iz Ašanje je stizao zaostatak, ali je Bežanija brzom reakcijom opet vraćala prednost na svoju stranu!

Foto: FK Kameni Ašanja

U sklopu priprema za nastavak sezone na stadionu Bežanije odigran je susret između istoimene ekipe i gostujućeg sastava Kameni iz Ašanje.

Republika

Nekadašnji član najjačeg klupskog takmičenja u našoj zemlji takmiči se u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A), ali sa odličnim šansama da se plasira u viši rang. Na zimsku pauzu Bežanija je otišla sa deobe liderske pozicije na tabeli.

Gosti iz Ašanje igraju u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok) posle jesenejg dela prvenstva nalaze se na deobi drugog mesta, sa šest bodova manje u odnosu na lidera.

Na stadionu na kojem su gostovali mnogi superligaši viđen je odličan meču, između dva odlično pripremljena tima za ovaj period.

U prvih pola sata meča viđena je ravnopravna igra, možda su gosti za nijansu bili bolji, imali posed i inicijativu, ali to nisu uspeli da krunišu pogotokom.

U 35. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za domaći sastav, ali isti nije završen golom u mreži, 0:0.

Pred sam kraj prvog dela igre Bežanija dobija opet priliku da iz najstrožije kazne stigne do vođstva. Ovoga puta precizan je bio Tošić za 1:0.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Startna postava gostujućeg tima

U uvodnim trenucima drugog poluvremena gostujući tim je visokim presingom iznenadio protivnika. Igrao se 50. minut kada je Čavić fantastičnim šutem iz slobodnog udarca sa nekih 30 metara doneo izjednačenje svojoj ekipi, 1:1.

Osam minuta kasnije viđena je odlična akcija Bežanije koja je krunisana golom Tišme za ponovno vođstvo domaćeg tima.

Gotovo da se nisu slegli utisci posle dva gola u drugom delu viđen je i treći. Igrao se 63. minut kada je posle odlične kontre preko leve strane lopta preko Petra Jovanovića stiže do Čavića, koji se upisuje po drugi put u strelce, 2:2.

Opet u kratkom vremenskom intervalu domaći igrači uspevaju da povrate prednost na svoju stranu. Tošić je posle odličnog poteza u 70. minutu poslao loptu u malu mrežu za 3:2.

Do kraja susreta beležimo još jednu odličnu priliku za gostujući tim, ali je u duelu Pilipovića i golmana domaćih bio uspešniji čuvar mreže Bežanije.

Obe ekipe u predstojećem periodu očekuju završne pripreme za nastavak prvenstva. Po svemu viđenom danas treneri mogu biti zadovoljni, igrači su tokom celog susreta pokazali da će spremni dočekati takmičarske mečeve.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading