E, OVO JE PRAVI DERBI! Crvena zvezda iz Pavliša i Partizan iz Uljme priredili spektakl za pamćenje! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune tribine, pet golova od kojih su neki bili iz kategorije "za Puškaša", dueli, akcije "iz udžbenika"... A ekipa Nižih liga bila je na licu mesta!

E, OVO JE PRAVI DERBI! Crvena zvezda iz Pavliša i Partizan iz Uljme priredili spektakl za pamćenje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda Pavliš - Partizan Uljma

Svetkovina srpskog fudbala, ali na niželigaški način.

Republika

U vikendu u kom su Crvena zvezda i Partizan odigrali 169. večiti derbi na Marakani, Pavliš je bio domaćin duela rivala sa istim imenom. Domaća Crvena zvezda dočekala je Partizan iz Uljme, a ekipa Nižih liga bila je na licu mesta kako bi ispratila poteze igrača od kojih bi večiti mogli puno da nauče.

Borjan, Vigo, Kanga, Katai i ekipa, ali iz Pavliša, protiv Popovića, Uroševića, Rikarda, Natha i ostalih, ali iz Uljme. Pune tribine, ubedljiva pobeda Zvezde rezultatom 5:0 i golovi iz kategorije "za Puškaša" od kojih se posebno izdvojila bomba Miljana Kojića iz slobodnog udarca obeležili su ovaj, pravi, večiti derbi.

I pored toga što je ovo bio duel timova iz donjeg doma PFL Pančevo, publika je imala u čemu da uživa. Ovom pobedom Zvezda je uspela da "uhvati dah" u borbi za opstanak i sada se nalazi na 12. mestu na tabeli sa 15 bodova, a zanimljivo je da su iza crveno-belih dva Partizana - iz Gaja (13. mesto sa 14 bodova) i Uljme (14. mesto sa 13 bodova).

Reportaža sa ove, zaista spektakularne, utakmice čeka vas na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading