MNOŠTVO PRILIKA, ALI SAMO JEDAN GOL: Jevtić na startu drugog poluvremena doneo Vinogradaru sva tri boda!

Autor:

Sport

27.02.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa dosta prilika je na kraju završena sa samo jednim golom u mreži.

MNOŠTVO PRILIKA, ALI SAMO JEDAN GOL: Jevtić na startu drugog poluvremena doneo Vinogradaru sva tri boda!

Foto: FK Vinogradar Riljac

Na otvaranju drugog dela sezone Vinogradar iz Riljca je na svom terenu ugostio ekipu Mladosti iz Donjeg Katuna. Oba tima nalaze se u donjem delu tabele, pa je samim tim i susret bio sa malo većom važnosti.

Republika

Na startu Druge rasinske okružne lige, kada je ekipa Mladosti bila domaćin, Vinogradar je u veoma zanimljivom meču savladan rezultatom 4:3.

Na veoma teškom terenu za igru viđena je solidna fudbalska predstava u kojoj su po mnogima zrelije šanse imali igrači domaćeg sastava.

Imao je Vinogradar loptu u svom posedi i igru u prvih 45 minuta, stvarale su se prilike pred golom Živica, ali je on iste bez problema rešavao.

Na desetominutnu pauzu se otišlo sa najnepopularnijim rezultatom za fudbalske simpatizere, 0:0.

Posle samo tri minuta igre u drugom delu viđen je i prvi gol na meču. Nikola Jevtić natrčao je na odbijenu loptu u kaznenom prostoru protivnika, i skoro iz mrtvog ugla levom nogom smešta je u mrežu Mladosti. 

Gosti su posle primljenog gola krenuli nešto ofanzivnije na polovini protivnika kako bi došli do izjednačenja. Imali su igrači Mladosti svoje prilike da savladaju golmana Damnjanovića, ali nedostatak koncentracije u završnici sprečio ih je u tome.

Glavni sudija na meču, Veličković Aleksandar je pokazao pet javnih opomena uglavnom zbog startova. Tri puta su požuteli igrači domaćeg tima, a dva puta je upisano ime iz sastava Mladosti.

Pred sam kraj meča, sastav Mladosti je imao verovatno najbolju priliku da dođu do jednog boda, ali je ista propuštena.

I pored teškog terena za igru, viđena je odlična utakmica, velikog kvaliteta za rang u kojem je odigrana. Domaći tim je uspeo da se revanšira ekipi Mladosti za poraz u prvom delu prvenstva.

Vinogradar (Riljac) - Mladost (Donji Katun) 1:0 (0:0)

Vinogradar: Damnjanović, Janković (od 50' Babović), Milić (od 63' Milutinović), Radovanović, Todorović, Milićević (od 87' Škovrić), Jovanović, Jevtić, Mihajlović, Milojević, Stevanović

Mladost: Živić, Stevanović, Savić, B. Vasić, Ristić, M. Petković, J. Vasić, Miljković, Jovanović, Vukadinović, A. Petković

U sledećem kolu Mladost na svom terenu dočekuje Stari Trstenik, dok je sastav Vinogradara opet domaćin, ovoga puta ekipi Belih Orlova.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading