VAŽNA KARIKA SVIH KLUPSKIH USPEHA: Vujadin Radenković - čovek iz senke pančevačke "dizelke"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije u prvom planu, ali predstavlja važnu kariku u funkcionisanju pančevačke "dizelke".

VAŽNA KARIKA SVIH KLUPSKIH USPEHA: Vujadin Radenković - čovek iz senke pančevačke "dizelke"!

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbaleri pančevačkog Železničara uspešno sprovode pripreme u turskoj Antaliji. Trener Tomislav Sivić kroz treninge i kontrolne mečeve brusi formu, a svima u gradu na obali Tamiša cilj je samo jedan, istorijski plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Pored Tomislava Sivića, iskusnog stratega, kojem je poveren istorijski zadatak da pančevačku "dizelku" uvede u Super ligu Srbije, nezamenljiv član sručnog štaba je i pomoćn trener Vujadin Radenković jedna od najvažnijih karika u pohodu na željeno ostvarenje.

Popularni Vujke je analizirao trenutnu situaciju u kojoj se klub nalazi, kao i planove koji su postavljeni pred stručnim štabom:

– Železničar je ozbiljan klub, sa ambicioznim planovima koji su nas i privukli u Pančevo. Mladi ljudi koji predvode ovaj kolektiv izborom šefa stručnog štaba, samo su potvrdili da žele da naprave nešto veliko. Ekipa je sjajno sastavljena, pa su uz iskusne Jovanovića, Simčevića i Kovačevića, tu i mladi talentovani igrači, povremeni reprezentativci. Retko koji klub ima takvo blago. To su momci sa sjajnim potencijalom. Što se tiče rada, kako u Pančevu, tako i Antaliji, mogu da kažem da je fantastičan. Momci imaju profesionalni odnos prema obavezama, radi se u odličnoj atmosferi, kako na terenu, tako i van njega. Ta homogenost grupe tek će se osetiti kada počnu prvenstvena iskušenja. Sa šefom Sivićem sam već uigran tandem, tačno se zna ko šta radi. Imam veliku slobodu u radu, sa ispunjenjem konkretnih zahteva, ali zato i olakšanje, jer šef sav pritisak preuzima na sebe. Superliga je naš realan cilj. Sa kompletiranjem ekipe mislim da smo glavni favoriti da to i potvrdimo. Sve osim plasmana u elitu bio bi neuspeh.

Foto: FK Železničar Pančevo

Pančevačka "dizelka" je spremna za elitu

 

- Ko je Vujdin Radenković:

Vujadin Radenković je rođen 2. decembra 1982. godine. Njegovi trenerski počeci vezuju se za FK Rad, gde je uz Marka Nikolića i Vladu Radenkovića predvodio celu omladinsku školu popularnih „građevinara”. Radio je i u Kolubari, Budućnosti iz Dobanovaca, Radničkom iz Kragujevca, Saudijskoj Arabiji,...

Od ranije je deo stručnog štaba Tomislava Sivića sa kojim je zajedno radio u Novom Pazaru i niškom Radničkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading