IGRALI SMO PROTIV NAJJAČEG PROTIVNIKA U ISTORIJI KLUBA: Trener crveno-belih zadovoljan i pored ubedljivog poraza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački crveno-beli okončali su kratke pripreme koje su održane u južnoj Hercegovini.

IGRALI SMO PROTIV NAJJAČEG PROTIVNIKA U ISTORIJI KLUBA: Trener crveno-belih zadovoljan i pored ubedljivog poraza!

Foto: OFK Vršac

Cilj je dobro poznat. Ekipa OFK Vršca pokušaće tokom predstojećeg proleća da obezbedi plasman u plej-of fazu Prve lige Srbije čime bi bio ostvaren i primarni zadatak, opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Kako bi se navedeno ostvarilo, klub je tokom zime odigrao i nekolicini kontrolnih susreta, a ne računajući meč koji je odigran protiv pančevačkog Železničara koji je "dizelka" rešila u svoju korist rezultatom 4:2, najteži pripremni susreti odigrani su upravo u Međugorju.

Vrščani su tokom boravka u Međugorju prvo savladali lidera Prve lige Federacije BiH, ekipu GOŠK-a iz Gabele rezultatom 2:1, a zatim su pretrpeli ubedljiv poraz rezultatom 0:3 u susretu sa zvaničnim bosanskohercegovačkim šampionom, ekipom Zrinjskog iz Mostara.

Sumirajući utiske svega doživljenog u južnoj Hercegovini, trener Nenad Mijailović je izjavio:

- Ovo nam je bio jedan od najjačih protivnika u istoriji, sjajna provera, zadovoljan kako smo izgledali do 70. minuta. Imali smo odlične uslove za rad u Međugorju, dobro smo radili, maksimalno ispunili zacrtani cilj ovom delu priprema, siguran sam da će nam ovakav način rada uliti dodatno samopouzdanje.

Do kraja pripremnog perioda vršački crvno-beli će odigrati još tri kontrolna susreta. Već u sredu 8. februara sledi duel protiv Omladinca iz Novih Banovaca, tri dana kasnije na programu je meč sa rumunskom Politehnikom iz Temišvara, a za 18. februar je zakazana i generalna proba i meč protiv Smedereva 1924. Svi navedeni mečevi biće odigrani na Gradskom stadionu u Vršcu.

U prvom prolečnom kolu u okviru Prve lige Srbije, OFK Vršac će na svom terenu dočekati sremskomitrovački Radnički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading