SMENA NA KLUPI: Legenda kluba preuzela trenersku funkciju! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.02.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelarevski “Lavovi” počeli su pripreme za prolećni deo sezone.

SMENA NA KLUPI: Legenda kluba preuzela trenersku funkciju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Ove sezone se takmiče u PFL Sombor (petom rangu srpskog fudbala). Čelarevčani su motore upalili 28. januara.

 

Klub za sada nije angažovao pojačanja, tako da su pripreme započeli igrači koji su bili članovi ČSK-a tokom prvog dela sezone, s tim da treba naglasiti da su redove crno-belih napustila nekolicina fudbalera, a rukovodstvo kluba užurbano radi na pronalasku pojačanja koja će garantovati ostvarenje klupskih ambicija. Za sada jedino ime koje je “novo” jeste Aleksandar Jovanić (inače bivši kapiten, koji igra na poziciji štopera i koji je branio boje kluba kad je klub bitisao u četvrtom rangu) koji se reaktivirao i rešio da pomogne “lavovima”. 

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Povratnik u crno-bele redove

 

Klub su napustili Dušan Nemet (Budućnost Gložan), Nebojša Zagorčić (Šajkaš 1908 Kovilj), Nikola Panić (OFK Bačka), Dragan Ćulibrk (OFK Bačka), Vanja Saračević (Budućnost Gložan), Nikola Zagorčić, Martin Semartonski (Budućnost Gložan), Aleksandar Siljanovski (Šajkaš 1908 Kovilj), Marko Gajdobranski, Uroš Cicmil, Vukašin Perunović, Aleksa Pravilović, David Stojčević (Krila Krajine). 

Nekadašnji superligaški trener Vlado Karakaš (iz Čelareva) napustio je klupu posle godinu dana provedenih na istoj. Ostvareni su zapaženi rezultati u njegovom mandatu, ali klub je u tom periodu ispao iz četvrtog ranga zbog loših rezultata u prvom delu prošle sezone Vojvođanske lige Sever. U jesenjem delu ove sezone u PFL Sombor, ČSK je ušao sa velikim ambicijama a na kraju je završio na deobi 3. mesta sa Crvenkom i Liparom sa skorom deset pobeda, dva remija i tri poraza i osvojena 32 boda što je sasvim dovoljno da se opstanak obezbedi ukoliko ČSK uzme makar deset bodova u ovoj polusezoni. Po tom pitanju mogu biti mirni.

Novi trener ČSK-a je legenda kluba, dugogodišnji igrač, kapiten i član uprave Miroslav Pavlović (iz Čelareva) koji je rekorder što se tiče nastupa u klubu sa preko 450 odigranih mečeva.

ČSK u prolećnom delu računa na sledeće igrače: Jovan Šoven (kapiten), Aleksandar Jovanić, Ognjen Glišić, Nikola Lakić, Marko Vulević, Dušan Sikirić, Vladan Mitrović, Miroslav Majstorović, Miroslav Tankosić, Aleksandar Zorić, Vladimir Antinović, David Ileš, Marko Ileš i još par omladinaca koji će biti priključeni radu sa prvim timom.

Ciljevi kluba jesu da se što pre stabilizuje, dovede pojačanja koja su preko potrebna, jer je klub neočekivano napustilo dosta igrača, a u prvestvu je cilj da se nastavi sa pružanjem dobrih rezultata, koliko to dozvoli igrački kadar.

U narednom periodu ekipa ČSK Pivare odigraće još tri pripremna susreta. Protiv FK Soko iz Nove Gajdobre 11. februra, sedam dana kasnije sledi meč protiv Budućnosti iz Mladenova, a za 25. februar je zakazan duel sa Vojvodinom iz Tovariševa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading