SUMIRANI REZULTATI: Najuspešnija polusezona FK Sloga Lozna!

Autor:

Sport

05.01.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je uspešni šestomesečni fudbalski ciklus, ali i planovi za ostvarenje još većih poduhvata.

SUMIRANI REZULTATI: Najuspešnija polusezona FK Sloga Lozna!

Foto: Radovan Milovanović

Fudbaleri i rukovodstvo Sloge iz Lozne su na zasluženom odmoru.

 

U jesenjem delu prvenstva 2022/23 ostvareni su rezultati koji su najverovatnije najuspešniji u istoriji kluba. Ostvareno je osam pobeda, četiri meča su završena nerešeno, a u pet susreta je zabeležen poraz. Ekipa sa osvojenih 28 bodova zauzima visoko četvrto mesto na tabeli Prve okružne lige Rasinskog okruga. Na 17 odigranih mečeva postignuto je 30 pogodaka, a primljeno je 26, što je u proseku više od tri gola po utakmici.

Iz napred navedenog se može zaključiti da su fudbaleri Sloge igrali dopadljiv fudbal na gol više.

Sve minute provedene na terenu su zabeležila dva igrača i to braća Miloš i Marko Kovačević, koji su i najzaslužniji za ovako visok plasman. Uz to, Marko je i najbolji strelac ekipe sa postignutih devet golova od kojih su neki bili pobedonosni. Svi igrači koji su igrali u ovoj polusezoni su dali svoj doprinos dobrim rezultatima.

Na večeri povodom završetka sezone fudbaleri i rukovodstvo kluba su dogovorili planove i strategiju za nastavak prvenstva na proleće 2023.godine.

Foto: Radovan Milovanović

Antonije Antić - legenda Sloge

 

I na kraju ne može, a da se ne pomene i pohvali legenda FK Sloga iz Lozne, Antonije Antić, nekada vrsni fudbaler, a danas član najužeg rukovodstva kluba. Pored mnogo poslova koje obavlja oko kluba ovaj vrsni sportski radnik vodi brigu o zelenom tepihu stadiona kraj Morave u Lozni, za koji su svi naši gosti koji su igrali na njemu rekli da je prevazišao rang takmičenja.

Republika

Foto: Radovan Milovanović

Stadion "kraj Morave" u Lozni - dom fudbalera Sloge

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading