NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Nakon igračkih, na red je došlo i pojačanje u stručnom kadru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Starim Banovcima se tokom zimske pauze danonoćno radi.

NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Nakon igračkih, na red je došlo i pojačanje u stručnom kadru!

Foto: FK Inđija

Fudbalski klub Dunav iz Starih Banovaca pre dve godine je izgubio status srpskoligaša, a kada je reč o aktuelnoj sezoni, jesenja iskušenja okončali su u donjem domu južne grupe Vojvođanske lige, što je u mestu nadomak srpske prestonice, prouzrokovalo paljenje alarma.

 

U tom cilju klub je već angažovao nekolicinu pojačanja. "Plavi" dres već su zadužili Marko Nikolić, Veljko Petrović, Lazar Stokić, Nebojša Pavlović, Nikola Radosavljević i Bogdan Lukač, a sada se rukovodstvo kluba odlučilo da pojača i stručni kadar.

Novi član FK Dunav postao je trener golmana Željko Radošević.

Iskusni stručnjak koji je najdublji trag ostavio u inđijskom prvoligašu, u redove Dunava stiže iz Hajduka iz Beške u kojem je radio tokom prethodnog perioda.

Treba napomenuti da je ekipa Dunava iz Starih Banovaca i pored činjenice da su prvi deo šampionata okončali na 11. poziciji Vojvođanske lige Jug, poseduje pravi bedem u poslednjoj liniji. Ekipa je na 15 odigranih prvenstvenih mečeva kapitulirala 13 puta i po ovom parametru su treći najbolji klub ovog takmičenja. Ispred njih su jedino lider Hajduk Divoš koji je tokom prethodne jeseni primio svega dva pogotka, kao i ekipa Jedinstva iz Rumenke koja j kapitulirala sedam puta.

Foto: FK Inđija

Željko Radošević - novi trener golmana Dunava

 

Da podsetimo, ekipa Dunava iz Starih Banovaca prvi deo šampionata okončala je na 11. poziciji južne grupe vojvođanskog fudbala sa skorom od tri pobede, sedam remija i pet poraza. Tokom predstojećeg proleća predstoji im borba za opstanak u četvrtom rangu srpskog fudbala, a svoju prolećnu premijeru fudbaleri Dunava imaće u Šidu gde će gostovati aktuelnom fenjerašu, ekipi Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading