MerkurXtip „SA TERENA“: Mesto nadomak Novog Sada sanja o srpskoligaškoj konkurenciji!

Autor:

Sport

04.01.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“: Mesto nadomak Novog Sada sanja o srpskoligaškoj konkurenciji!

Foto: Promo

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u 13. epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Jedinstvo iz Rumenke, člana Vojvođanske lige – grupa Jug koji zauzima odlično četvrto mesto.

Poslušajte sve o lepoj sportskoj priči koja se događa nadomak Novog Sada, a čiji vrhunac bi mogao da bude Srpska liga – grupa Vojvodina. O istorijatu kluba, sjajnim trenucima u prošlosti i fenomenalnim anegdotama pričao je legenda kluba Dušan Kolarski, a o aktuelnom trenutku i planovima za skoriju budućnost sportski direktor Dragan Zeljković.

Jedinstvo iz Rumenke je dva puta osvajalo Kup Srbije na teritoriji FS Vojvodine, a računa se na nove dobre rezultate pošto je u planu izgradnja tribine. O ovome, ali i prelepoj slici ovog fudbalskog kolektiva možete da čujete isključivo u našoj emisiji „Sa terena“.

Potrudili smo se da vam prenesemo ono najvažnije o ovom klubu koji je prava slika i prilika srastanja sa mestom i ljudima koji ga svakoga dana oplemenjuju, ali i nesebično pomažu da se „bubamara“ kotrlja na obližnjem terenu i da neki novi klinci uživaju kao što su nekada njihovi očevi, stričevi, dedovi.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading