NOVA LICA U ORLJANU: Novajlije u upravi, ali i u igračkom kadru!

Autor:

Sport

14.12.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je u Orljanu za vreme zimske pauze.

NOVA LICA U ORLJANU: Novajlije u upravi, ali i u igračkom kadru!

Foto: FK Orljane

Zeleni tepih u Orljanu

Prošlogodišnji dvanaestoplasirani tim Zone Centar na zimsku pauzu otišao je sa 15. pozicije. Fenjeraš na tabeli, ekipa Rudara iz Jelašnice je osam bodova ispod. 

Republika

Sastav Orljana se već pet sezona takmiči u zonskom rangu takmičenja, ali ove godine će se na proleće boriti za status u ligi. Prethodnih dana objavljeno je nekoliko novosti u vezi sa klubom.

Od juče i zvanično novi predsednik kluba je Miloš Stamenković, za njegovog zamenika, odnosno potpredsednika izabran je Marko Aleksić. Pred njima je zadatak da se sačuva tim u zonskom rangu.

Republika

Foto: FK Orljane

Predsednik i potpredsednik

 

Pored promocije novih članova uprave klub je obelodanio dva nova potpisa, kao i jedan odlazak. Dres Orljana na proleće neće nositi Nemanja Marković. Sa druge strane, po pitanju novajlija prvi je ozvaničen Jasminko Stanković. 

Republika

Foto: FK Orljane

Jasminko Žuka Stanković

 

Stanković je već nosio dres novog kluba pa zato spada u kategoriju povratnika u njihove redove. Prošle polusezone nastupao je za tim Taskovići sa kojim je u Nišavskoj okružnoj ligi zauzeo šestu poziciju na tabeli. 

Republika

Foto: FK Orljane

Aleksandar Kastratović

 

U Orljane je stigao i Aleksandar Kastratović, koji će Stankoviću biti saigrač posle Taskovića i u novom klubu. Uprava će u nastavku zimskog prelaznog roka nastaviti sa jačanjem igračkog kadra. Cilj je jasan, bolje igre na proleće i plasman na sredinu tabele.

Orljane nastavak prvenstva počinju na domaćem terenu protiv Rudara sa kojim su na startu sezone odigrali 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading