JOŠ JEDAN BISER PRIBOJSKOG FUDBALA: Marko Otašević! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.12.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O mladom "kamiondžiji" uskoro će se čuti i van granica Srbije.

JOŠ JEDAN BISER PRIBOJSKOG FUDBALA: Marko Otašević! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Marko Otašević

Da Marko Otašević izrasta u fudbalera za čije se usluge raspituju mnogi klubovi Super lige Srbije koji bi želeli da ga vide u svojim redovima, dokaz su poslednja dva kola jesenjeg dela Srpske lige Zapad, kada je najpre debitovao u pobedi FAP-a nad ekipom OFK Mihajlovca odigravši 67 minuta, a potom je bio starter i u Krupnju gde su “kamiondžije” savladale domaći Rađevac sa 2:1 i gde je mladi Otašević odigrao značajnu ulogu igravši 54,minuta. 

 

Marko Otašević rođen je 18. maja 2006.godime i igra na poziciji centralnog veznog igrača,a 2022.godinu pamtiće pored debija za seniorsku ekipu FAP-a i po tome što je najbolji strelac omladinske i kadetske ekipe FAP-a koje se bore za prelazak u viši rang, a kako mnogi fudbalski stručnjaci kažu čeka ga karijera Slađana Šćepovića koji je početkom osamdesetih godina prošlog veka postao standardni prvotimac FAP-a, odakle ga je put odveo najpre u Partizan, a potom na Kipar i Španiju.

- San svakog mladog igrača je da debituje za seniorski tim, a meni se san ostvario već sa 16. godina. Jako sam zahvalan treneru Tufegdžiću što mi je dao šansu u ove dve utakmice, a nadam se da sam ja svojom igrom opravdao njegovo poverenje – rekao je Marko Otašević i dodao da mu je ovo dalo još veći motiv za boljim radom i treniranjem kako bi opravdao ukazano poverenje. 

Otašević je fudbal počeo da trenira sa devet godina i od svojih prvih fudbalskih koraka je nagoveštavao da će izrasti u fudbalera koji će svojim fudbalskim umećima puniti novinske stupce i mamiti aplauze sa tribina. Kako sada stoje stvari na dobrom je putu. 

- Fudbal sam zavoleo jako rano i kao klinac sam ga igrao ispred zgrade, a uz starijeg brata Đorđa (18) počeo sam da treniram sa devet godina i mnogi neće verovati da do dana današnjeg nisam propustio ni jedan trening – počinje svoju priču Otašević koji je jako zahvalan svojim profesorima koji imaju razumevanje za treninge i utakmice, a on im to vraća dobrim učenjem i primernim ponašanjem. 

 

Dok je igrao za petliće i pionire redovno je davao po tri, četiri gola na utakmici, a sa pogotcima je nastavio i sada, kao kadet, gde sa uspehom nastupa i za omladinsku selekciju, gde je jedan od nosioca igre.

- Ranijih godina dok sam kao mlađi nastupao za stariji uzrast skoro na svakoj utakmici davao sam po nekoliko golova. Ove sezone sam odigrao dvadeset takmičarskih utakmica, u ligi kadeta  sam postigao 16, a u ligi omladinaca sam dao tri gola, ali fudbal je kolektivna igra i sigurno toga ne bi bilo da nisam imao i pomoć svojih saigrača i veliku podršku trenera – ističe ovaj skromni mladić.

Sada kada sledi zimska pauza Marko Otašević će nastaviti sa individualnim treninzima i održavanjem fizičke kondicije, a u narednoj godini ga sa sigurnošću očekuje zanimljiva fudbalska priča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Naomi Samuel

06.01.2023 00:03

Pozdrav dragi moji prijatelji. Rado ću s vama podijeliti svjedočanstvo. prije nekoliko mjeseci moj me muškarac ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati bilo je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučila sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i urocima. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala sve dok nisam upoznala Casterovu čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala sam komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kad sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. Dva tjedna, bacajući čini, moj muškarac se vratio u moju kuću ... Sada je moj muškarac vrlo poslušan i voli me više. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u svom životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da vratite ljubav i voditi vas u potrazi za životnim rješenjima, onda je to on. Kontaktirajte ga izravno na -E-pošta: (drapata4@gmail.com) Možete mu poslati i Whatsapp/viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552). kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i riješite svoje probleme 100%.. ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)