KRAJ SARADNJE: U borbu za plasman u viši rang moraće da krenu sa novim strategom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu i po dana zajedničkog rada putevi im se razilaze.

KRAJ SARADNJE: U borbu za plasman u viši rang moraće da krenu sa novim strategom!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Prethodne sezone zajedno su suvereno osvojili titulu u Međuopštinskoj ligi Srem-Istok, a prethodne jeseni niz zapaženih rezultata nastavili su i Sremskoj ligi.

 

U sezoni 2021/22 ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevca ostvarila je učinak od 22 pobede u 24 odigrane utakmice i uz neverovatni gol koeficijent +67 obezbedila plasman u viši rang takmičenja.

Kao što je već rečeno niz dobrih rezultata nastavljen je i u aktuelnoj sezoni, pa ekipa Srema nakon prvog dela šampionata zauzima treću poziciju u Sremskoj ligi sa šest bodova manje u odnosu na lidera sa Salaša Noćajski, pa i borba za plasman u vojvođanski rang takmičenja nije daleka.

Ipak, ekipa iz Sremskih Mihaljevca u prolećne borbe moraće da krene sa novim strategom, s obzirom da je saradnja sa trenerom Živkom Budimirovićem okončana.

 - Lep je period iza mene, Uspešna je saradnja bila sa Sremom. Osvojili smo prvo mesto u Međuopštinskoj ligi Srem-Istok, a posle jesenjeg dela prvenstva Srem je na visokom trećem mestu. Upravi i igračima želim mnogo uspeha i da nastave tamo gde sam ja stao - istakao je za portal "Srbijasport.net" prekaljeni strateg. 

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Leto 2022. godine - proslava šampionske titule

 

Ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevca prolećne borbe započeće na svom igrališu, a u prvom kolu nastavka šampionata dočekaće ekipu Hajduka iz Višnjićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading