U JEKU SVETSKOG PRVENSTVA: Kristijano Ronaldo dobio zanimljivu ponudu - očekuje se njegova reakcija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudni su putevi fudbalski i ostaje da se vidi kako će portugalski superstar reagovati na ponudu koja stiže iz zemlje za koju ga i ne vezuju najlepša sećanja.

U JEKU SVETSKOG PRVENSTVA: Kristijano Ronaldo dobio zanimljivu ponudu - očekuje se njegova reakcija!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbalska reprezentacija Portugala uspešno je prebrodila prva dva iskušenja na Svetskom prvenstvu u Kataru, a jedan od najzaslužnijih za ovakve rezultate portugalskog nacionalnog tima svakako jeste Kristijano Ronaldo.

 

Da podsetimo, na samom startu ovogodišnje svetske fudbalske smotre obelodanjena je informacija da su se Ronaldo i njegov dosadašnji klub Mančester junajted sporazumno razišli i da je Portugalac slobodan u izboru nove sredine. Kao potencijalni novi poslodavci pominju se Njukastl, kao i neimenovani klub iz arapskog sveta.

Međutim, kako se saznaje Kristijano Ronaldo je dobio još jednu ponudu i to iz države zbog koje je plasman na Svetsko prvenstvo morao da traži kroz dodatne baraž mečeve.

Naime, ponudu Portugalcu poslalo je rukovodstvo Fudbalskog kluba Prvi partizan iz Užica. U saopštenju ovog kluba objavljenom na zvaničnoj klupskoj Fejsbuk stranici stoji:

- Nakon sporazumnog raskida saradnje sa "Crvenim đavolima", Ronaldoo je slobodan u izboru nove sredine. Nismo sedeli skrštenih ruku, već smo stupili u kontakt sa njegovim agentom. Ništa još nije dogovoreno, ali ukoliko realizujmo dva izlazna transfera napraviće se finansijska konstrukcija za dovodjenje jednog od najboljih igrača svih vremena. Ukoliko dodje, zadužiće dres sa brojem "10", pošto Trijić ne želi da mu ustupi "7". Obaveštavaćemo vas kako protiču pregovori.

Republika

Foto: FK Prvi partizan Užice

FK Prvi partizan Užice - budući saigrači Kristijana Ronalda?

 

Ostaje da se vidi hoće li rukovodstvo užičkog člana Zlatiborske okružne lige privoleti slavnog fudbalera da ponese dres ovog kluba i pomogne mu u eventualnoj borbi kada j plasman u viši rang u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading