KO ĆE U RADALJU SLAVITI: Očekuje nas jako dobar meč, oba tima kompletni i spremni za pobedu!

Autor:

Sport

11.11.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda na programu je 12. kolo Opštinske lige Loznica. U Radalj stiže ekipa 14. Oktobra. Susret se igra u nedelju od 10 časova.

KO ĆE U RADALJU SLAVITI: Očekuje nas jako dobar meč, oba tima kompletni i spremni za pobedu!

Foto: FK Granit Radalj

Duel dve ekipe iz donjeg dela tabele na programu je ove nedelje u Radalju.

Republika
 

Granit od starta sezone igra jako loše, ekipa je na jedanaest mečeva upisala dve pobede i devet poraza. Trenutno se sa šest bodova nalaze na 14. poziciji na tabeli. Ispod njih nalaze se samo timovi Mladosti i Gradilište koji su bez bodova.

Jedina svetla tačka pred nedeljni meč sa ekipom 14. Oktobar jeste činjenica da su upravo dve pobede ove sezone ostvarene na domaćem terenu. Igrači trenera Ćirić Slaviše pred svojim navijačima igraju dosta bolje, pa će u predstojeći susret ući optimistično.

Iz Granita pred nedeljni susret svoja očekivanja izneo je vezni igrač Ljubiša Radović.

- U prošloj utakmici protiv ekipe Respekta smo izgubili rezultatom 4:2 uprkos našem vođstvu dva puta. Što se tiče predstojeće utakmice svaki put kada igramo protiv njih donosi čvrstu igru i puno tenzija na obe strane. Po svemu sudeći naša ekipa će biti kompletna u nedelju i nadamo se da ćemo uspeti da osvojima sva tri boda. Na naše stanje na tabeli najviše utiče odsustvo pojednih igrača što zbog posla, što zbog fakulteta. Sa kompletnim sastavom u nedelju ekipa 14. Oktobar moraće da se namuči da odnese bodove sa jednog od lepših terena u našem mestu Mali Zvornik. 

U nedelju sa druge strane centra terena u Radalju nalaziće se ekipa iz Draginca. Sa učinkom 4-1-6 i osvojenih 13 bodova nalaze se na deobi devetog mesta sa još tri tima. 

14. Oktobar igra takođe dosta promenjivo, jedan period sezone igraju dobro, drugi gube mečeve koje ne bi trebali. U poslednjih pet susreta osvojili su šest bodova, na megdan Granitu stižu posle dva vezana poraza. 

Van svog terena igrači Branka Sakića na šest odigranih mečeva imaju dve pobede, tri poraza i jednu podelu bodova.

Nedeljni duel odlučiće hoće li domaći tim uhvatiti priključak za sredinu tabele, ili će se gosti iz Draginca odvojiti od ostalih pratioca.

Granit (Radalj) - 14. Oktobar (Draginac)

Nedelja, 13. novembar od 10 časova

Teren u Radalju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading