GRANIČAR ZA TITULU JESENJEG PRVAKA: Na stadion Braće Jerković stiže komšijski tim Napretka!

Autor:

Sport

11.11.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) Graničar u Adaševcima dočekuje komšijski Napredak. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

GRANIČAR ZA TITULU JESENJEG PRVAKA: Na stadion Braće Jerković stiže komšijski tim Napretka!

Foto: FK Graničar Adaševci

U poslednjem kolu odlučiće se koja od tri najbolje plasirane ekipe osvaja titulu jesenjeg prvaka prvenstva. 

Republika

Graničar na svom terenu po mnogima ima odličnu priliku da ostane na prvom mestu i tokom zimske pauze. Ekipa igra dosta dobro, trenutno se nalazi u seriji od osam mečeva bez poraza, tačnije sedam puta su osvajali sva tri boda, a prošle nedelje morali su da se zadovolje sa samo jednim. Bodove su podelili na gostovanju u Rumi sa Jedinstvom. 

Tim iz Adaševca igra dosta dobro u odbrani, samo osam puta se tresla njihova mreža na mečevima ove sezone u ligi. Sa druge strane gol rivala pogađali su 33 puta. Na stadionu "Braće Jeremić" igrači Graničara ne znaju za poraz, pet mečeva i isto toliko pobeda.

Iz domaćeg tabora nedeljnog meča komentar je dao sportski direktor kluba.

- Utakmica u nedelju nam je izuzetno bitna. Sa njom ćemo zaokružiti prvi deo ciklusa, kojim smo ispunili prvi deo cilja i završiti polusezonu na prvoj poziciji. Od igrača očekujem da još jedno kolo odigraju kao i do sada i da pobedom odemo na pauzu. U timu neće biti samo Mijanovića zbog kartona, ali moji igrači su dokazali da možemo bez svakoga i da smo jedan dobar kolektiv. Odmah nakon poslednjeg kola sa upravom ću da napravim analizu do sada urađenog i da postavimo ciljeve za proleće. Bliži nam se 100 godina kluba i želja svih u klubu je da se vratimo u Sremsku ligu, u kojoj Graničar po svojoj tradiciji i pripada - poručuje Vladimir Ivanović. 

U nedelju sa druge strane centra nalaziće se komšije iz Vašice. Novajlija u ligi nalazi se na desetoj poziciji sa devet bodova. Napredak je od starta sezone upisao samo jednu pobedu i to svakako brine sve u klubu pred prolećno deo prvenstva. 

Ekipu je prošle godine krasio napadački fudbal, u nižem rangu su na 18 mečeva postigli čak 63 gola, ali ove sezone tim nikako da pronađe pravu formu. Na gostovanjima ove sezone igrači iz Vašice u šest odigranih mečeva imaju samo jedan osvojen bod. 

Graničar (Adaševci) - Napredak (Vašica)

Nedelja, 13. novembar od 13 časova

Teren Braće Jeremić Adaševci

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading