KRIVELJ PRED VELIKIM ISPITOM: Mala Vrbica traži nastavak niza pobeda na gostovanju!

Autor:

Sport

11.11.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Borske okružne lige u Krivelj dolazi ekipa Male Vrbice. Susret se igra u subotu od 13 časova.

KRIVELJ PRED VELIKIM ISPITOM: Mala Vrbica traži nastavak niza pobeda na gostovanju!

Foto: FK Krivelj

Duel dve tima koja se nalaze u različitim delovima tabele igra se u subotu u okviru Borske okružne lige.

Republika
 

Krivelj od starta sezone igra po principu toplo-hladno, ekipa nikako ne uspeva da napravi seriju dobrih rezultata. U poslednjih pet mečeva imaju dve pobede i tri poraza. Od starta sezone sa učinkom 4-2-6 nalaze se na deobi osme pozicije na tabeli sa ekipom Brestovca.

U Krivelju pred svojim navijačima igrači od starta sezone odigrali su pet mečeva, od toga su četiri puta slavili, a samo su jednom poraženi. Na iznenađenje mnogih bodove na gostovanju uzela im je ekipa Blizna koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

Iz domaćeg tima pred meč sa ekipom Mala Vrbica poručuju:

- Naša očekivanja za predstojeći meč su da možemo do pobede zbog prednosti domaćeg terena, nismo kompletni zbog poslovnih obaveza igrača. Imajući u vidu da su protivnici drugi na tabeli sa tri boda manje od prvoplasiranog Branika iz Stubika i da su iskusna i dobra ekipa bili bi zadovoljni i nerešenim rezultatom, ali uvek idemo na pobedu.

Igrači Krivelja u subotu će biti verovatno pred najvećim ispitom na domaćem terenu. Sastav Male Vrbice ove sezone igra odlično. Trenuno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa tri boda manje u odnosu na lidera. 

Tim Baneta Prvulovića trenutno se nalazi u seriji od šest vezanih pobeda. Jedina briga za ekipu može biti što su jedina dva poraza od sezone i jedan nerešen meč upisani upravo van svog terena. Kada se na to doda činjenica da Krivelj na domaćem terenu ima samo jedan poraz, može se zaključiti da nas očekuje odličan meč u nedelju.

Krivelj - Mala Vrbica

Subota, 12. novembar od 13 časova

Teren u Krivelju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading