PLANTAŽERI SE PITAJU NA SVOM TERENU: Bekam iz Donjeg Stopanja doneo bodove svojoj ekipi!

Autor:

Sport

08.11.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Zone Jug igran je meč u Donjem Stopanju. Plantaža je ugostila Moravu i put Vladičinog Hana ispratila ih sa jednim golom u njihovoj mreži. Domaćin je slavio 1:0.

PLANTAŽERI SE PITAJU NA SVOM TERENU: Bekam iz Donjeg Stopanja doneo bodove svojoj ekipi!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Domaćin je u ovaj meč ušao posle tri nedelje bez pobede, upali su igrači iz Donje Stopanje u mini krizu rezultata. Morava se sa druge strane nalazila na nizu od šest nedelja bez poraza.

Republika
 

Utakmica prava prvenstvena od prvoj sudijskog zvižduka, igrači obe ekipe su bez kalkulacija i čekanja krenuli po sva tri boda. Posle početnog odmeravanja snaga lopta se većinu vremena kretala oko sredine terena. 

Prva ozbiljnija šansa viđena je pred golom gostujućeg tima, i tada je postignut i prvi gol na meču. Nikola Krstić šalje odličan centaršut koji stiže do imenjaka Stankovića, a on je lagano sprovodi u mrežu za 1:0. 

Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih šuteva na obe strane, možemo reći da je još bitno pomena za prvih 45 minuta dva žuta kartona. Kod domaćina je požuteo Cvetanov, dok je kod gostiju upisan u beležnicu Pavlović. 

Na poluvreme se otišlo rezultatom iz 22. minuta - 1:0.

Drugih 45 minuta meča odigrano je sa nešto slabijim intenzitetom u odnosu na prvi deo igre. Lopta se kretala dosta sporo, skoro i da nije bilo ozbiljnih prilika na obe strane. 

Oba trenera su uvođenjem igrača sa klupe probali da promene tok utakmice, ali je rezultat iz 22. minuta ostao na snazi sve do kraja meča. Glavni sudija na meču Stefan Vukoičić je podelio još dve javne opomene, žute kartone u ekipi Morave dobili su Aleksić i Šejić.

Uspela je ekipa Plantaže da izađe iz krize i da upiše pobedu, timu Morave je ovo prvi poraz posle šest nedelja. Uspeli su igrači Bojana Zdrakovića da sačuvaju domaći teren, na šest odigranih mečeva na svom terenu imaju skor 5-1-0.

Sa nova tri boda Plantaža se popela na deobu drugog mesta na tabeli, i sada za liderom zaostaje sedam bodova. Morava je spala za jednu poziciju i sada je petoplasirani tim Zone Jug.

Plantaža (Donje Stopanje) - Morava (Vladičin Han) 1:0 (1:0)

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Startnih 11 Plantaže

 

Plantaža: Cakić, Ivanović (od 57' M. Dimitrijević), Ž. Dimitrijević, Prokopović (od 86' Mitić), Nikolić (od 64' A. Ilić), Stojanović (od 46' M. Ilić), Stevanović, Stanković, Mirković, Krstić, Cvetanov.

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Startnih 11 Morave

 

Morava: Gasić, Mladenović, Milenković, Kitanović, Pavlović, Novković, Stajić, Stanković, Šejić (od 64' Tasić), Hristić, Aleksić (od 82' Trajković).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading