ZASLUŽENA POBEDA OSNIĆA: Kraljevica bez bodova prvi put u ovoj sezoni!

Autor:

Sport

07.11.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Zaječarske okružne lige Osnić je na stadionu "Valja Mare" ugostio lidera na tabeli ekipu FSU Kraljevice. Rezultat meča na kraju bio je 3:0, prvi poraz tima iz Zaječara u ovoj sezoni.

ZASLUŽENA POBEDA OSNIĆA: Kraljevica bez bodova prvi put u ovoj sezoni!

Foto: Instagram.com/FK Osnic

Četa trenera Juge Prvulovića nastupila je bez nekoliko standardnih prvotimaca i na iznenađenje mnogih vratila se u Zaječar praznih ruku.

Republika
 

Desetkovana Kraljevica doživela je prvi poraz na gostovanju ekipi Osnića na novoizgrađenom stadionu ’’Valja Mare’’ iako je od 37. minuta imala igrača više na terenu pošto je igrač domaćih Milan Nikolić zaradio drugi žuti karton nakon grubog starta nad Čikarićem.

Motivisani domaćin je sva tri pogotka postigao iz odličnih kontranapada. Mrežu gostiju načeo je Milan Nikolić u 18. minutu.

Vođstvo je udvostručio Grozdanović u 34. minutu pa se rezultatom 2:0 otišlo na odmor.

Na samom početku drugog poluvremena gosti ne koriste nekoliko povoljnih šansi preko Čikarića, Aleksića i Dinića i kako to u fudbalu obično biva usledila je kazna.

Brzonogi Milošević iz novog kontranapada stavlja tačku na ubedljivu pobedu svog tima i prvi ovosezonski kiks ’’vukova’’ sa Kraljevice.

 

 

U narednom tj. poslednjem kolu jesenjeg FSU Kraljevica u derbiju vrha tabele dočekuje drugoplasirani Trebič dok osokoljeni Osnić ide na megdan četvrtoplasiranom Midžoru u Kalni.

 

Osnić - Kraljevica 3:0 (2:0)

Osnić: Oštreljanović, Lazarević, Nikolić, Milošević (od 89' Vlajić), Božinović, Jelenković, Stančić, Grozdanović (od 73' Simeonović), Sulejman, Stojanović (od 61' Milovanović), Barbulović.

Kraljevica: Miladinović, Tasev, Brkić, Jelenković, Dinić, Radanović (od 70' M. Milenović), M. Gligorijević, M. Žikić, Aleksić, Denić, Čikarić (od 77' Milijić).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading